Ještě doplnění otázky
Ještě něco k dotazu, je to dle §6 1a 10.
Může se touto větou d) příjmy plynoucí v souvislosti se současným, budoucím nebo dřívějším výkonem závislé činnosti podle písmen a) až c) nebo funkce bez ohledu na to, zda plynou od plátce, u kterého poplatník vykonává závislou činnost nebo funkci, nebo od plátce, u kterého poplatník závislou činnost nebo funkci nevykonává. ...myslet i dohoda?
Re: Ještě doplnění otázky
jelikož se jedná o potvrzení na sociální dávky tak se i příjem z dohod zapisuje - budete mu potvrzovat tedy 10-12/05 a výši čisté mzdy...já to dělám také tak,že po skončení roku u dohod zašlu potvrzení a založím si ...v létě jsem měla kontrolu z úřadu práce,ukázala jsem jim,že zasílám potvrzení na proplacené dohody,roční vyúčt.daní zaměstnanců,kteří již u nás nepracují,ale kterým jsem zpracovala roční...byli spokojeni...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
4. 4. 2006 7:55
Dobrý den,máme u nás zaměstnance od 12/2005.
V období 10-11/2005 u nás pracoval na DPP a odváděla se za něho zálohová daň.
Nepodepsal prohlášení, nechtěl dělat vyúčtování.
Teď došel s potvrzením příjmu na přídavky a chtěla bych se zeptat, mám mu tam vypsat jen příjem za 12/2005 kdy u nás byl zaměstnaný a nebo k tomu připočítat i mzdu po stržení daně za DPP?