Ještě doplnění otázky
Ještě něco k dotazu, je to dle §6 1a 10.
Může se touto větou d) příjmy plynoucí v souvislosti se současným, budoucím nebo dřívějším výkonem závislé činnosti podle písmen a) až c) nebo funkce bez ohledu na to, zda plynou od plátce, u kterého poplatník vykonává závislou činnost nebo funkci, nebo od plátce, u kterého poplatník závislou činnost nebo funkci nevykonává. ...myslet i dohoda?
Re: Ještě doplnění otázky
jelikož se jedná o potvrzení na sociální dávky tak se i příjem z dohod zapisuje - budete mu potvrzovat tedy 10-12/05 a výši čisté mzdy...já to dělám také tak,že po skončení roku u dohod zašlu potvrzení a založím si ...v létě jsem měla kontrolu z úřadu práce,ukázala jsem jim,že zasílám potvrzení na proplacené dohody,roční vyúčt.daní zaměstnanců,kteří již u nás nepracují,ale kterým jsem zpracovala roční...byli spokojeni...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
4. 4. 2006 7:55
Dobrý den,máme u nás zaměstnance od 12/2005.
V období 10-11/2005 u nás pracoval na DPP a odváděla se za něho zálohová daň.
Nepodepsal prohlášení, nechtěl dělat vyúčtování.
Teď došel s potvrzením příjmu na přídavky a chtěla bych se zeptat, mám mu tam vypsat jen příjem za 12/2005 kdy u nás byl zaměstnaný a nebo k tomu připočítat i mzdu po stržení daně za DPP?