Re: zneuziti ditete 2
Raději bych se snažila o převzetí dítěte do vlastní péče. Té dívce tímto postupem nepomůžete.
>jeste jednou prosim o radu muzu podet trestni oznameni
>na pripad zneuziti ditete je to stare 4 roky v te dobe
> mel ten kluk 19 let ona 14 ted je jim ji18 mu24 asi
>o tom nebude chtit mluvit pred soudem ale mam nahravku
> kde to de jasne slyset ze sni spal muzu to pouzit prevzit si dite je rozumne ale chci jet do Anglie za praci privezt si penize na dum a pak to skusim ale nechci aby ten kluk mezitim vychovaval moji dceru muzu ho tedy nahlasit a dostane za to nejaky trest dik za odpovedi
Vaší dceři je nyní 18, je tedy plnoletá, už ji nevychovává nikdo. Navíc ani nestojíte o to, aby bydlela s Vámi, protože chcete odjet, jde Vám jen o pomstu vůči němu. On ji tehdy znásilnil? Jestli ne a ona s ním spala dobrovolně a necítí tedy v současné době k němu odpor, pak to jistě popře jak on, tak ona. Mám dojem, že nahrávky nejsou důkazem - a navíc si neumím představit, jak se z takové nahrávky zjistí, kdy to bylo (a co se tam vůbec dělo).
Taky jsem si myslela, že ta osumnáctiletá je jeho dcera, ale kousek níže je tento příspěvek :
DAN:
zneuziti ditete pro Ilonu
Pro Ilonu v tom ze jsem zhrzeny pritel je pravda ,ale ma to duvod proc se na to ptam ten kluk co sni spal si v tu dobu pichal pervitin ja jsem sni zacal potom chodit jsou to 3 roky mam sni dide ona se knemu vraila ted ji vyhodily ze skoly jde to sni s kopce tim ze ho vyradim ji mozna pomuzu co vy na to ?
Autor zprávy: dan
Čas zápisu: 4.4.2006 15:44
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
4. 4. 2006 15:51
jeste jednou prosim o radu muzu podet trestni oznameni na pripad zneuziti ditete je to stare 4 roky v te dobe mel ten kluk 19 let ona 14 ted je jim ji18 mu24 asi o tom nebude chtit mluvit pred soudem ale mam nahravku kde to de jasne slyset ze sni spal muzu to pouzit