Re: ještě Lidce program
Je to asi opravdu o tom, kdo je na co zvyklý. Vzhledem k tomu, že jsem absolvovala kurz účta, tak mi připadá lehčí účto. Lépe se v něm orientuji, když jsem si ho s pomocí vyzkoušela. Pohodu jsem si stáhla v demoverzi. Asi ten program je lepší, když to píšete, ale já se v něm neorientuji tak rychle. Pořád jsem na vážkách. Vzhledem k tomu, že jsem si zde přečetla spoustu názorů a spousta jich byla kladných i na účto, asi ho zvolím. Budu účtovat zatím jen mému taťkovi, který začíná, nebude to nic velkého. Jsem na mateřské, takže volím také s ohledem na cenu programu. Každopádně děkuji za Váš názor.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 4. 2006 18:12
Nechci jen propagovat POHODU, každý program je nějaký a hlavně dobrý je ten, který znáte!!!!! Pohoda má jiný způsob ovladání , a zaúčtování ! Je to skutečně síla zvyku ! Ani jsem neřekl , že UČTO NEUMÍ VYHLADÁVAT !!! Jen v Pohodě je to snaší a přehlednější , umí též ukládat výběry ale ja na každem kdo si co vybere . Nejlepší je , když se koukne na oba programy a vybere si sama . Sklady v Pohodě se mě osobně zdají být velice pěkné a přehledné proti účtu. A k dotazům , jen tolik že , když napíši meil dnes večer ,a není to zrovna špek ! , tak druhý den mám odpově'd .Pracuji v ní 5 let a neustále nacházím jednoduší ovládání. Jinak přeji šťastnou ruku !!!! Vašek