Re: Svobodná matka
Jaké výhody má samoživitelka?Myslím, že je to tento případ.
kazdopadne ma narok na nejake socialni davky, ma vetsi ochranu v zamestnani apod.... tezko rict, jestli je to tento pripad - kazdopadne nam do toho nic neni...
jestlize zije se svym pritelem ale na socialce se tvari jako samozivitelka, tak je to jeji vec, jeji problem a jeji podvod (na ktery se da lehce prijit) a pripadne nasledky si ponese sama...
Máte pravdu,co je mi po tom.Několik let lidem v této rodině dělám DP,letos už neposledy-nebavímě to.Mají doma napsaný babičky o které se jako starají (vozí jim pro ně např.jídlo-pečovatelská služba),nikdy jsem je tam nepotkala a neustále si vymyšlí další a další zvýhodnění a já vím,že je to na hraně.
i takovi jsou mezi nami - jejich vec, kdyz se jim takove chovani neprici....
A tom jim pecovatelska sluzba vozi jidlo, kdyz tam zadni duchodci fyzicky nejsou? Ja tedy nevim, jake jsou podminky pro tyto rozvozy, ale kdyz je "mlada" na MD, tak snad by mohla pro babicku uvarit, ne? (taky "jakobabicku", kdyz tam neni...).
Zkuste jim rict o spolecnem zdaneni manzelu, na to by treba mohli slyset...
A nebo se na to vykaslete, nejste socialni pracovnice.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
6. 4. 2006 9:35
Svobodná matka na mateřské,otec dítěte s nimi léta žije,ale není tam přihlášen.Nechápu výhody,on si přece nemůže tím pádem uplatnit žádné výhody.