Re: Poraďte, zlý zaměstnavatel
tady kazda rada draha....
kazdopadne kdyz nepristoupite na dohodu, tak vam da vypoved a po dobu vypovedni lhuty opravdu muzete nekde uklizet (je na nem, jakou praci vam prideli), na druhou stranu vam narok na odstupne zustava, at podepisete dohodu (trvejte na tom, aby v te dohode byl uveden duvod ukonceni PP i zminka o odstupnem) nebo dostanete vypoved..
Vypovedni lhuta v tomto pripade je 3 mesice + narok na 2-mesicni odstupne.
Re: Poraďte, zlý zaměstnavatel
Řeší se to tady pořád dokola. I když jste mu,jak je vidno,dohodu podepsala,je to rozv.pp dle §46 a i když je to formou dohody,máte právo na odstupné. Dle litery zákona atd,atd.přečtěte si ZP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 4. 2006 9:24
Prosim, o radu!! Zaměstnavatel mi před nedávnem dal dohodu o rozvázání pracovního poměru. Pobočka se ruší a já jsem mu řekla, že mám právo na odstupné a on že prý si myslel, že se dohodneme a že může být zlý a místo odstupného mě ještě na dva měsíce zaměstnat a budu mu někde uklízet. Pracuji jako úřednice v sázkové kanceláři a mám maturitu. Prosím poraďte, děkuji!!