Re: Nemocenská ve zkušební době
Odpracovala jsem 10 dní a v pracovní smlouvě mám stanovený plat 15.000,- Kč. Spočítáte mi to někdo? Musím si vyjednat půjčku pokud bych měla mít částku k nepřežití.. Děkuji moc.
Tak mám pro mě další oříšek k rozlousknutí a od Vás bych potřebovala poradit. Byla jsem u doktorky a na kontrolu jdu až 20. 5. (po operaci) a dostala jsem dopředu lístek na peníze na 2. 5., abych nemusela už do čekárny do infekčního prostředí. Dostala jsem instrukce, že mám lístek odevzdat až 2. 5. v práci, ale já si myslím, že vzhledem k tomu, že jsem ve zkušební době, tak se mnou rozvážou pracovní poměr hned v pondělí 24. 4. Komu mám v tomto případě 2. 5. odevzdat tento lístek a komu pak ukončení neschopnosti (až k tomu dojde)?
Moc Vám děkuji za informace na mé dotazy, ale ještě jednou bych se chtěla ujistit:
Od loňského května jsem byla v evidenci úřadu práce, dávky
5.500,- Kč měsíčně jsem pobírala do prosince 2005 (tzn. 6 měsíců), pak nic. 3. 4. 3006 jsem nastoupila do práce, ale onemocněla
jsem 17. 4. . v pracovní smlouvě mám stanovený plat 15.000,- Kč brutto. Kdybyste měl někdo čas a vyznal se v tom, spočítali byste mi kolik dostanu nemocenskou? Pokud jsou k tomu potřeba nějaké další info, napište, jsem na netu pořád a hned doplním. Moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 4. 2006 17:37
Potřebovala bych poradit. Od loňského května jsem byla v evidenci úřadu práce, dávky jsem pobírala do prosince 2005, pak nic.
3. 4. 3006 jsem nastoupila do práce, ale onemocněla jsem a vypadá to minimálně na měsíc. Můžete mi někdo napsat, z čeho se mi bude počítat nemocenská?
Děkuji.