Zásah vyšší moci.

• (neregistrovaný)

19. 4. 2006 16:59

Mám na Vás prosbu, kdo vydává
    potvrzení o zásahu vyšší moci a co je k jeho vydání potřebné! Prosím o Vaši odpověď co nejdříve a přdem všem velmi děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 4. 2006 19:07

hihi (neregistrovaný)

Re: Zásah vyšší moci.
      Žádost o potvrzení opatřit 100,-Kč kolkem a zaslat na adresu
      Vyšší moc, Nahoře 333, Tamdole PSČ 00 000

• 19. 4. 2006 20:32

Jana F. (neregistrovaný)

Re: Zásah vyšší moci.
      Mě to tak zaujalo, že to sem kopíruji - myslíte toto nebo něco jiného v podobné souvislosti?
      -----------------------------------------------------------
      1.1 Nesplnění podmínek v důsledku zásahu vyšší moci
      • Jestliže žadatel poruší podmínky poskytování vyrovnávacího příspěvku v důsledku zásahu vyšší moci a tento zásah řádně prokáže SZIFu, neuplatní se vůči tomuto žadateli žádná sankce.
      • Za tolerovatelné případy zásahu vyšší moci se podle čl. 33 nařízení Komise č. 445/2002 považují:
      1. smrt žadatele,
      2. dlouhodobou pracovní neschopnost žadatele,
      3. vyvlastnění podstatné části zemědělského podniku, pokud nemohlo být předvídáno v den přijetí závazku;
      4. vážnou přírodní katastrofu, která značně postihne zemědělsky využívanou plochu zemědělského podniku;
      5. nahodilé zničení chovatelských budov zemědělského podniku;
      6. nákazu všech hospodářských zvířat zemědělce nebo jejich části.

• Zásah vyšší moci musí žadatel SZIFu (na místně příslušnou ZA-PÚ) oznámit nejpozději do 20 dnů ode dne, kdy došlo k zásahu vyšší moci
      -------------------------------------------------------
      Mimochodem, ten termín se mi líbí a uvažovala bych o jeho zakomponování do své smlouvy s klienty, jen se bojím, že přes jeho veškerou rozumnost a oprávněnost bych vypadala jako blázen :-) J.F.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).