Re: návrat do zaměstnání po rodič. dovol
Zaměstnavatel Vám musí nabídnout pracovní místo odpovídající Vaší pracovní smlouvě. Pokud tam máte "účetní střediska X na ulici .......", pak byste měla být účetní střediska X na uvedené ulici. Máte-li tam napsáno jen "účetní", pak Vás může zařadit na jakékoliv pracovní místo účetní kdekoliv v rámci podniku.
Vaše pracovní ohodnocení by mělo odpovídat stanoveným mzdovým tarifům. Buď zákonným nebo viz kolektivní smlouva nebo vnitřní mzdový předpis.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 4. 2006 8:22
V lednu 2007 budou dceři 3 roky a já bych se chtěla vrátit do zaměstnání, jenže během mé rodičovské dovolené bylo moje místo z důvodu reorganizace zrušeno, tak jsem se chtěla informovat, jestli mi zaměstnavatel musí nabídnout podobné místo ( jednosměnný provoz ) nebo jakékoliv ( dvousměnný provoz ) s nižší mzdou, než kterou jsem pobírala před nástupem na MD.