Re: poradit, zkušenost.
Myslím, že žádná firma novou fakturu z roku 2004 nebo 2005 vám nevystaví. Něco jiného by byl druhopis, to se prostě odkllepne a vytiskne, ale něco už hotového přepisovat, to asi těžko.
Pokud jde o kontroly, tak chybějící CZ snad nebude až taková chyba, a že by kontrolovali adresy na fakturách s výpisem z OR se mi nezdá.
Hlavně, že výpis je. Takže doufat.
Takové rady stojí za hromovou ránu, ale nic víc mě nenapadá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 4. 2006 21:12
po bývalé účetní jsem teď v dokladech roku 2004 našla, že některé doklady byly od našich dodavatelů, nesprávně odznačeny po 1.5.2005 chybělo v DIČ CZ bylo tam 182 a ještě navíc stará adresa sídla firmy, která se měnila na kraj. soudě v roce 2002. Jsou plátci DPH, nemáte zkušenost, jak by na takovou věc nahlížel FU a mám všechny ty faktury z toho roku nechat předělat. není jich zrovna málo. Podotýkám , že v roce 2003 měli kontrolu na DPH a nikdo si špatného sídla firmy nevšil. Ale je mi jasné, kdyby dělali komplet kontrolu, takže tam se předkládá asi výpis z KS.
Děkuji za zkušenosti.