Re: Platí ještě?
Takové odpovědi kuk vlevo, či nahoru mi připadají taky nevhodné.
V§ 34 byla zrušena ustanovení o investičním odpočtu. Náhradou byla zavedena možnost zvýšení odpisu v prvním roce odpisování o 10 až 20% ze vstupní ceny u prvního vlastníka hmotného majetku. Ustanovení se použilo poprvé ve zdaňovacím období započatém v roce 2005.
Re: Platí ještě?
Omlouvám se. Včera jsem vám chtěla napsat §, ale něco mne vyrušilo (že by můj chlebodárce?) a já odpověď odmázla nedopsanou. Vůbec jsem si to neuvědomila a až teď jsem sem zabrousila a zjistila, jakou jsem rozpoutala debatu. Dávám všem zapravdu, že jsem blbá, ale rozhodně nejsem zlá.
nic si z toho nedelejte...
to ze jste se aspon obtezovala odpovedet (jakkoli), znaci, ze jste chtela pomoci, takze nejake omluvy od vas nejsou na miste - jenomze nekterym se proste nezavdecite, tem nestaci ani ten odkaz na § - uz se mi taky stalo, ze mi tu jedna nadavala za to, ze jsem ji misto polopaticke odpovedi (zkopirovani §) na ten § "pouze" odkazala s tim, ze pokud tomu nebude rozumet ani po precteni, at se zepta konkretne.... no hold, nekomu se nezavdecite.... zajimave ale je, ze puvodni tazetelce zda se odpoved stacila.... ;)
Hezky vikend!
Re: nic si z toho nedelejte...
Klid!!!
Ještě jsem si žíly nepodřezala.
Naopak jsem si popřemýšlela o tom, kdo mi naposledy řekl do očí, že jsem blbá.
A víte co ? Nejčastěji si to říkám já sama. Doma se tak netitulujeme a v práci mi to neříkali ani nadřízení, ani podřízení. No, možná, že to bylo jen z úcty k mým šedinám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 5. 2006 11:23
Prosím, platí ještě, že když si pořídím nějaký hmotný majetek, tak si můžu odečíst 10% vstupní ceny v daň.přiznání? Dlouho jsem
to nepotřebovala vědět a teď jsi nejsem jistá. Pořízen byl v roce 2005.
Moc děkuji.