Re: Jen takový povzdech
*** To máte sice pravdu, ale když se to nenapíše v pátem pádu ale v prvním, tak to tak strašně nevypadá a zdejší to nemůže urazit :-))) ***
někteří se uráží i za to, když s ním jiný nesouhlasí. kdo je zdejší? nějaká vybraná skupina, nebo všichni zde?:-))) mimochodem, můžu někomu říct, že je vůl, a přesto to není myšleno zle a ten "vůl" se neurazí. a můžu nepoužít žádné "neslušné" slovo, a přesto z příspěvku přímo vane zášť a sprostota. bejvávala tato diskuze o problémech a ne o "boji proti určitým nickům". i když, vás se to netýká:-))
*** Tak abych to uvedla na pravou míru, tak těmi zdějšími jsem nemyslela, žádné vyvolené - podle mě nejsou - já myslela všechny zde - každý kdo nakoukne, aby ty páté pády nezaznamenal a nelekl se, kde se to dostal :-)))) A souhlasím s tím, že neslušné slovo může míň zabolet, než podtituly těch slušných. Někdy to bývá i takhle:
"Na jazyku med, slova jako sníh,
v srdci chová jed, klam je ve skutcích" :-)))) ***
jestli se jedná o daně nebo účetnictví, sdělte mu paragraf, který jeho tvrzení vyvrací:-) když mu napíšete argument (ne kecy, ale zákony či vyhláškami podložená fakta) , určitě uzná, že nemá pravdu:-)) jestli se jedná o cokoliv jiného, sdělte mu, proč nemá pravdu a jak ta vaše pravda vypadá.pak se bude jednat o konstruktivní debatu a pravdy se určitě doberete:-)
Omlouvám se za některé výrazy, které jsem dnes použila a děkuji, že mi nebyly vráceny. To už je taková moje pověra, že správný chlap ženě ránu nevrátí, tak si moc dovoluju :-) Ale karty už jen tarotové :-) Jana F.
>>Píšu to tady, protože nechci nikoho urazit: nevíte,
>>jak slušně, ohleduplně a taktně sdělit jednomu
>>pánovi,
>>že je to sice myslí dobře, ale je to beznadějný magor
>>a
>>nemá pravdu? Jana F.
Moc bych si od toho neslibovala, nebot blbec nikdy nepochopi, ze je blbcem skutecne, pravdu o tom, ze je blbcem, rikas blbci zbytecne.
MH
>No tak!!!!
>Jednička není zas tak špatná :-)
>>>Píšu to tady, protože nechci nikoho urazit: nevíte,
>>>jak slušně, ohleduplně a taktně sdělit jednomu
>>>pánovi,
>>>že je to sice myslí dobře, ale je to beznadějný magor
>>>a
>>>nemá pravdu? Jana F.
>Moc bych si od toho neslibovala, nebot blbec nikdy
>nepochopi, ze je blbcem skutecne, pravdu o tom, ze je
>blbcem, rikas blbci zbytecne.
Tak to je, skutečně!!!!!!!!!
>MH
>>No tak!!!!
>>Jednička není zas tak špatná :-)
takže pokud šlo o -1-, zkuste to jinak. vypíchněte sem příspěvky jedničky, v kterých plácá nesmysly a nemá pravdu. a bude znemožněn:-)) (ale tu práci s hledáním bych dělat nechtěl. sám jsem objevil jen jeden za celou dobu, co se tu vyskytuje. a to je asi tak nejlepší skóre ze všech přispěvatelů:-))) a aby nedošlo k omylu, nemám ho rád, kvůli jeho arogantnímu stylu. ale znalosti, ty teda má.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 5. 2006 20:10
Píšu to tady, protože nechci nikoho urazit: nevíte, jak slušně, ohleduplně a taktně sdělit jednomu pánovi, že je to sice myslí dobře, ale je to beznadějný magor a nemá pravdu? Jana F.