Re: super DĚKUJU !
>>prosím, Vás - šéf mi dal štos FAP - jsme čtvrtletní
>>plátci DPH - ale on mi dal faktury ještě z minulého
>>čtvrtletí - tam je zdanitelné plnění třeba 31.1. - co
>>s
>>tím? můžu si napsat zdanitelné plnění až 1.4.i když
>>na
>>faktuře je 31.1 ? aby mi to ovlivnilo DP dalšího
>>čtvrtletí nebo to nelze...
>
>Můžete, pokud je to v rámci kalendářního roku.
jasně :o) FAV dělám sama - tam problém snad nenastane, ale ty FAP chodí šéfovi na adresu domů a on je tak nějak zapomíná nosit... :o/ ...snad by je ani nedonesl, kdybych si firmy neobvolávala a nezjišťovala kolik fa mám mít v ruce... nosí jen třeba půlku faktur nebo jen ty, co jsou na míň peněz ... no nic - děs běs a já se v tom pak plácám :o(
mno, minulá účetní nehlídala -její účetní konečný stav k 31.12. je úplně jiný než skutečný :o/ ale ona s tím nic dělat nece, pak jsem si zjistila stavy od firem a začínám od začátku od svého - není to zprávné, ale prostě loňský rok a DP je její problém...já to teď snad mám v pořádku - alespoň tedy co se týká skutečných a účetních stavů faktur...
děkuju :o)
z loňským rokem nic dělat nebudu (i když vím, že min. jedna FAP tam chybí úplně) já na to minulou účetní i šéfa upozornila - že to je "celé" špatně - oni s tím nic dělat nebudou ... pak loňský rok není moje věc - jedu si až letošek .
ale děkuju - třeba semi to bude hodit :o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 5. 2006 8:38
prosím, Vás - šéf mi dal štos FAP - jsme čtvrtletní plátci DPH - ale on mi dal faktury ještě z minulého čtvrtletí - tam je zdanitelné plnění třeba 31.1. - co s tím? můžu si napsat zdanitelné plnění až 1.4.i když na faktuře je 31.1 ? aby mi to ovlivnilo DP dalšího čtvrtletí nebo to nelze...