Re: DP 2005 s chybou
A vedete podvojné nebo daňovou evidenci? Pokud vedete daňovou evidenci, je možné, že jste na formuláři v horní části přílohy č. 1 zaškrtl že vedete účetnictví, a to je zmátlo. Navrhuji v první fázi toto si s úřednicí na FÚ vyjasnit. Už totiž neexistuje termín jednoduché účetnictví, ale nahradil ho termín daňová evidence. A aniž bych Vás chtěla podceňovat, je možné, že tuto změnu jste nezaregistroval a kolonky v daňovém přiznání jsou někdy matoucí.
Re: DP 2005 s chybou
To by mě zajímalo, proč to děláte(nemáte-li obrat nad 15 meloumů):-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 5. 2006 14:37
dobry den,
rad bych poprosil o radu. Dostal jsem zpravu od FU, ze jsem spatne vyplnil prilohu 1 k danovemu priznani za rok 2005. Udajne nemam jako osoba vedouci podvojne ucetnictvi vyplnovat kolonky prijmy a vydaje, ale rocni uhrn cisteho obratu. Jsem z toho zmateny, podavam priznani vzdy stejne, patrne jsem prehledl nejakou zmenu...Muzete mi, prosim, poradit co bych tedy mel opravit ?
Dekuji
Pavel