Re: ukončení PP
>>>
>Pokud netrváte na jejím dalším působení ve firmě, tak bych s ní podepsala dohodu o ukončení k 31. 5. 2006. Jinak by musela dát normální výpověď s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Dovolenku jí vystavit můžete, ale dovolenou zásadně určuje zaměstnavatel, takže bez souhlasu zaměstnavatele jde o neomuvenou absenci.
děkuji
>>>>
>>Pokud netrváte na jejím dalším působení ve firmě, tak
>>bych s ní podepsala dohodu o ukončení k 31. 5. 2006.
>Jinak by musela dát normální výpověď s dvouměsíční
>výpovědní lhůtou. Dovolenku jí vystavit můžete, ale
>dovolenou zásadně určuje zaměstnavatel, takže bez souhlasu
>zaměstnavatele jde o neomuvenou absenci.
>
>
Re:
Takže není žádný problém v tom, když ukončí PP k 31.5. dohodou a ten den bude mít dovolenou?
Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 5. 2006 12:13
Dnes ráno mi donesla zaměstnankyně papír, kde je napsáno věc: ukončení PP a jedna věta: Žádám o rozvázání PP k 31.5.2006. Dle mého názoru tento cár papíru nelze považovat za ukonč. PP, mám já na základě dohody s ní vystavit jí dohodu o ukonč. PP nebo po ní mám požadovat výpověď danou zaměstnancem?
Také nepožádala zaměstnavatele o dovolenou a vzala si bez jeho souhlasu volno na poslední 3 dny v měsíci květnu, mohu ji na tyto 3 dny včetně dne ukončení PP vystavit dovolenku?
Děkuji za radu