Prosim,jak to mam udelat?

• (neregistrovaný)

14. 6. 2006 11:01

Prosim,jak to mam udelat.
    Pan zacal byt nemocny na zacatku kvetna a u nas mel HPP jen do 31.5. Ted jsem si chtela otevrït mzdy na cerven a program mi hlasi,ze nemam ukoncenou neschopenku u tohoto zamestnance a ze to musim ukoncit,jinak me to nepusti dal:(
    Ale vzdyt on je nemocen i nadale:( Kdyz bych to ukoncila,tak by mu to pak mohlo preci pocitat znovu prvni 3dny 25% a dal,ale pak by to bylo spatne:(
    ¨Poradite mi nekdo,co s tim?
    Jo mam abrugold.
    Dekuji moc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 6. 2006 12:53

Zdenka (neregistrovaný)

Re: Prosim,jak to mam udelat?
      Pokud je nemocný v době trvání zaměstnání a nemoc pokračuje dále i po skončení zaměstnání, vyplácí se nemocenské až do ukončení PN,maximálně do skončení podpůrčí doby. K poslednímu Vám přinese lístek na peníze a po ukončení schopenku.

• 15. 6. 2006 10:54

Eva (neregistrovaný)

Na zdravotní pojišťovně jej odhlásíte a přihlásíte kódem N (nemoc v ochranné lhůtě). POkud Vám to program neudělá kontakujte programátory, je to zcela běžná věc.

• 15. 6. 2006 12:45

Dagmar (neregistrovaný)

Mám stejný mzdový program a řeším to tím, že mu nedám zatím datum ukončení pracovního poměru i když ho má na dobu určitou. Až ukončí nemoc tak dám i skončení prac.poměru. Do mzdového listu si pak ručně udělám poznámku, že prac.poměr byl na dobu určitou do ...... a nemoc skončila dne ......

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).