Re: Zneužití osobních ůdajů!
Já jsem Vám radila, abyste se doporučeně vyjádřili, že jste se uvedeným lidem nezaručovali a Graver napsal, že dokazování je na bance. Ale skutečně bych to řešila dříve, než se k Vám dostaví exekutor. Třeba jsou Vaše podpisy zfalšované, nevím. A neukradl Vám někdo dříve doklady? Nic ve zlém, ale pokud jim budete psát, nechejte si dopis někým zkontrolovat. S takovým množstvím pravopisných chyb by Vás nemuseli brát vážně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 6. 2006 21:03
Díky za příspěvky!Jsem naprosto bezradná!Nikdy jsme žádný papír nepodepisovaly.Dnes jsem měla telefon z Prahy a bylo mi řečeno že nemám nárok nic vědět co se té záležitosti týká!Mám prý jednat pouze s těmi známími(které jsme už asi 3 roky neviděli).Když jsme je byli navštívyt odmítali jakoukoliv komunikaci!Nemá prý ani nárok na zaslání kopie o té úvěrové smlově.(nikdy jsme jí neviděly)Nechápu jak se jim to povedlo!Nemají ani naše podpisy ani potvrzení o příjmu prostě nic!!!Asi to je na soud?!