Re: Internetový obchod - reklamace
Nic nereklamujte. V případě nákupu v e-shopu máte nárok na odstoupení od smlouvy v určité lhůtě, takže jim prostě dejte na vybranou - buď pošlou obratem baterku nebo vy jim zpět telefon. Sice bez baterky, ale pak budou muset oni prokazovat, že tam byla. Pravda je, že budou dělat problémy s vrácením peněz.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 6. 2006 17:34
Koupila jsem si přes internet mobilní telefon. Přišel poštou na dobírku. V balení chyběla baterie. Ihned jsem to telefonicky reklamovala a také poslala reklamaci e-mailem. Telefonem mi bylo sděleno, že se k reklamaci vyjádří příští týden. Také mi ale pracovnice sdělila, že "jim se to nestává, že vše prochází kontrolou" a v podstatě možnost nedodání úplného balíčku vyloučila. Je mi jasné, že teď musím počkat, až se k reklamaci vyjádří a doufat, že mi baterii pošlou. Co ale dělat, pokud mi reklamaci neuznají? Jak se bránit? Nejsem žádná podvodnice ani zlodějka a telefon jsem si zaplatila, tak ho chci kompletní.