Re: Znovu "Zápočtový list"
>>Děkuji všem za včerejší odpovědi, dle odkazu na
>>příslušný zákon jsem se dozvěděla náležitosti. Není mi
>>ale
>>jasné, jak vypočítám délku zaměstnání, pokud by u nás
>>pracovala od 14.7.2000 do 16.7.2006 (potvrdím jí 6
>>roků
>>a 2 dny)? A pak ještě nevím za jaké období mám
>>potvrdit průměrný čistý výdělek. Jinak jsem volala na
>>OSSZ,
>>zda jí potvrdí pracovní neschopnost, když jsme malá
>>organizace a oni mi řekli, že pokud nebyla za
>>sledované
>>období v neschopnosti, tak to můžeme potvrdit sami.To
>>se prý týká i potvrzení na "Přídavky na děti".
>
>Ještě vlastně nevím, jakým způsobem vyplnit čerpání
>dovolené. V tomto roce měla nárok na poměrnou část 12,5
>dne. Tzn., že tam vypíši: Nárok na dovolenou 12,5 dne,
>z toho čerpáno 12,5 dne?Děkuji.
Re: Znovu "Zápočtový list"
Doba zaměstnání pro dovolenou ani nárok na dovolenou se už na ZL nevyplňuje - na ZL můžou být pouze údaje uvedené v § 3 108/1994 Sb. - viz včerejší diskuze. Pokud má nárok na 12.5 dne dovolené a nemá ji vybranou, tak musíte proplatit (pokud zam. nepožádá o převod k dalšímu zaměstnavateli). Výpočet čistého výdělku jsem popisovala asi tak v polovině měsíce - zalovte ve starších příspěvcích
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 6. 2006 9:06
Děkuji všem za včerejší odpovědi, dle odkazu na příslušný zákon jsem se dozvěděla náležitosti. Není mi ale jasné, jak vypočítám délku zaměstnání, pokud by u nás pracovala od 14.7.2000 do 16.7.2006 (potvrdím jí 6 roků a 2 dny)? A pak ještě nevím za jaké období mám potvrdit průměrný čistý výdělek. Jinak jsem volala na OSSZ, zda jí potvrdí pracovní neschopnost, když jsme malá organizace a oni mi řekli, že pokud nebyla za sledované období v neschopnosti, tak to můžeme potvrdit sami.To se prý týká i potvrzení na "Přídavky na děti".