Re: volná živnost
Záleží o jakou volnou živnost se jedná,pokud jde o prodej potravin pak je nejlepší informovat se na higienickém úřadě,ale pozor pokud prodáváte potraviny a v provozovně budete mít stolečky a jídlo se tam bude přímo konzumovat tak pak se jedná o hostinskou činost a k tomu potřebujete praxi a vyučení v oboru,to je daleko horší získat chce to spoustu potvrzení.co se tíká placeni ZP tak to si musíte zaplatit sám pokud jste majitel a vše je napsáno na vás.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
3. 7. 2006 8:56
Prosím, pro živnost volnou musím splňovat jen všeobecné podmínky? pokud je splňuji, pak jdu jen na ŽÚ a vyplním nějaký papír, na základě, kterého mi vystaví ŽL? existuje někdo, kdo mi řekne, co všechno musím v provozovně mít - myslím co se týká vybavení. Pokud jsem zaměstnanec nemusím si už více platit SZ a ZP?! Prosím napiště mi co víte, nebo co Vás ještě napadne :o) děkuji moc!