Re: Vrácení zboží
Podle mě je to na prodávajícím co vám umožní většinou to mají někde na prodejně vyvěšené,myslím že nejsou povini zboží vracet nebo vyměnovat,ale většinou mám dobré zkušenosti a zboží mi většinou vyměnily a někdy i vrátily peníze ,co se tíká doby tak nejlepší je to co nejdřív tak do 3 dnů maximálně do 14,jo a někdy je to dokonce napsané na účtence.
Re: Vrácení zboží
Jestli Vám to prodejce dovolí vyměnit tak je to jen jeho dobrá vůle. Spodní prádlo al e nevym´ěňuje nikdo. Většinou dává prodejce 14 dní. Pokud jste si ale zboží koupila na dálku - třeba jste si ho převzala na poště nebo nechala zaslat, tak je na to 14 dní podle zákona. Do 14 dní se to musí poslat zpět s tím, že odstupujete od kupní smlouvy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 7. 2006 13:23
Prosím poraďte mi, je nějaká lhůta na vrácení zboží (když jsem koupila špatnou velikost) jinak tomu zboží nic neni. Jen ho nechci, nebo byhc ho třeba vyměnila. Je na to nějaká zákonem daná lhůta?? Popř. jaký je to §?? děkuji