Re: kdy je začátek školního roku 2006/20
:))) tak moje děťátko jde 1.9...každá škola to má jinak..pozor
Re: kdy je začátek školního roku 2006/20
Tak já jsem dostala od školy domů dopis kdy začíná škola a je tam napsáno 1.9.2006,8.00 a prvňáci 9.00. Syn mé kamarádky jde toho 4.9 ale neteř v jiné škole začíná také 1.9....nerada bych vás nějak uváděla v omyl...tak mi napadlo,že škola kam chodí syn je soukromá,že by tam byl ten rozdíl...na internetu mají školy informace o začátku školního roku,mrkněte tam
Citace z platné vyhlášky
Kopíruju sem kus vyhlášky Ministerstva školství č.16/2005 Sb. o organizaci školního roku
§ 2
Odst.1 Období školního vyučování ve školním roce začíná dnem 1. září a končí dnem 30. června následujícího kalendářního roku; člení se na první pololetí a druhé pololetí.
Odst.2 První pololetí začíná dnem 1. září a končí dnem 31. ledna následujícího kalendářního roku. Druhé pololetí začíná dnem 1. února a končí dnem 30. června.
Odst.3 Připadne-li začátek prvního pololetí na pátek, začíná vyučování následující pondělí. Připadne-li konec druhého pololetí na pondělí, končí vyučování předcházející pátek.
---
Z výše uvedeného mi celkem jasně vyplývá, že státem řízené školy začínají až v pondělí 4.9.2006.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 7. 2006 9:37
Dobrý den,
prosím Vás, kdy začíná školní rok 2006/2007? 1.září a nebo 4. září jdou děti prvně do školy? To jsem matka, že :-)))