Re: kdy je začátek školního roku 2006/20
:))) tak moje děťátko jde 1.9...každá škola to má jinak..pozor
Re: kdy je začátek školního roku 2006/20
Tak já jsem dostala od školy domů dopis kdy začíná škola a je tam napsáno 1.9.2006,8.00 a prvňáci 9.00. Syn mé kamarádky jde toho 4.9 ale neteř v jiné škole začíná také 1.9....nerada bych vás nějak uváděla v omyl...tak mi napadlo,že škola kam chodí syn je soukromá,že by tam byl ten rozdíl...na internetu mají školy informace o začátku školního roku,mrkněte tam
Citace z platné vyhlášky
Kopíruju sem kus vyhlášky Ministerstva školství č.16/2005 Sb. o organizaci školního roku
§ 2
Odst.1 Období školního vyučování ve školním roce začíná dnem 1. září a končí dnem 30. června následujícího kalendářního roku; člení se na první pololetí a druhé pololetí.
Odst.2 První pololetí začíná dnem 1. září a končí dnem 31. ledna následujícího kalendářního roku. Druhé pololetí začíná dnem 1. února a končí dnem 30. června.
Odst.3 Připadne-li začátek prvního pololetí na pátek, začíná vyučování následující pondělí. Připadne-li konec druhého pololetí na pondělí, končí vyučování předcházející pátek.
---
Z výše uvedeného mi celkem jasně vyplývá, že státem řízené školy začínají až v pondělí 4.9.2006.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
10. 7. 2006 9:37
Dobrý den,
prosím Vás, kdy začíná školní rok 2006/2007? 1.září a nebo 4. září jdou děti prvně do školy? To jsem matka, že :-)))