Odstranění tvrdosti zákona

• (neregistrovaný)

11. 7. 2006 8:42

Minulý týden jsem požádal o prominutí penále , které za poslední dva roky vzniklo neplacením sociálního příspěvku . Vše jsem již uhradil mimo penále . Ihned druhý den po podání mě volala jakási "hyperaktivní" pracovnice a sdělila mi abych se tam okamžitě dostavil a žádost o prominutí stáhl , jelikož je to zbytečné .....
    Vůbec jsem tomu nerozuměl - na jedné straně je možnost prominutí penále a na druhé straně Vás pracovnice vyzývá ke stáhnutí žádosti , jelikož prý penále nepromíjejí .... Co si mám o tom myslet ? Máte s tím někdo zkušenost ?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 7. 2006 8:49

Ilona (neregistrovaný)

Re: Odstranění tvrdosti zákona
      mohu vam radit jedine - neposlouchat pracovnici a zadost tam nechat - oni o tom musi rozhodnout a pak vam poslat vyrozumeni. Mozna to takhle zkouseji na lidi, aby pak meli mene prace.

Vim to z vlastni zkusenosti - pritel dluzil na zdravotnim (tedy zam-tel za nej neplatil, lec to zjistil pozde, takze musi hradit on), pravnik te pojistovny mu rekl, ze penale nepromijeji, tak to zacal hradit po splatkach. Preci jen zadost dal a oni mu odpovedeli, ze jelikoz nema splacene cele pojistne, tak mu penale nemohou odpustit.... no a ted se brante tim, ze nejaky pracovnik vam neco rekl!!! Na zabiti...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).