Re: Odstranění tvrdosti zákona
mohu vam radit jedine - neposlouchat pracovnici a zadost tam nechat - oni o tom musi rozhodnout a pak vam poslat vyrozumeni. Mozna to takhle zkouseji na lidi, aby pak meli mene prace.
Vim to z vlastni zkusenosti - pritel dluzil na zdravotnim (tedy zam-tel za nej neplatil, lec to zjistil pozde, takze musi hradit on), pravnik te pojistovny mu rekl, ze penale nepromijeji, tak to zacal hradit po splatkach. Preci jen zadost dal a oni mu odpovedeli, ze jelikoz nema splacene cele pojistne, tak mu penale nemohou odpustit.... no a ted se brante tim, ze nejaky pracovnik vam neco rekl!!! Na zabiti...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
11. 7. 2006 8:42
Minulý týden jsem požádal o prominutí penále , které za poslední dva roky vzniklo neplacením sociálního příspěvku . Vše jsem již uhradil mimo penále . Ihned druhý den po podání mě volala jakási "hyperaktivní" pracovnice a sdělila mi abych se tam okamžitě dostavil a žádost o prominutí stáhl , jelikož je to zbytečné .....
Vůbec jsem tomu nerozuměl - na jedné straně je možnost prominutí penále a na druhé straně Vás pracovnice vyzývá ke stáhnutí žádosti , jelikož prý penále nepromíjejí .... Co si mám o tom myslet ? Máte s tím někdo zkušenost ?