Re: variabilní symbol
*** Banky u variabilních symbolů nerespektují různé značky (lomítka, pomlčky) - alespoň já mám takovou zkušenost. Proto raději používejte ten VS bez lomítka (210605). A pokud už k tomu došlo, postupovala bych stejně jako Vy - domluvila bych se s exekutorem ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
11. 7. 2006 14:01
Jsem začátečník.Posílám srážky ze mzdy zaměstnance ve prospěch účtu exekutora. Mám používat variabilní symbol 2106/05 (uveden v příkazu k exekuci). Zadal jsem tento variabilní symbol do programu na mzdy, ale podle výpisu jsem koukal, že platby chodí exekutorovi pod variabilním symbolem 2106 a specifickým 05. Myslíte, že je to problém? Psal jsem mu mail, ale zatím mi neodpověděl. Mám strach, aby nevznikly potíže s identifikací plateb. Děkuji moc za odpověď.