Re: mzdy
uz jste se ptala nekolikrat, ze? Vsimla jsem si..... bohuzel v DE se neorientuju (co se tyce praktickeho vedeni) a Pohodu neznam..... par lidem jsem delala DE, ale ti toho vzdycky meli tak malo, ze jsem to delala rucne.... normalne bych prohnala pouze vyplatu pres penezni denik...
Re: mzdy
Nebojte se, on se vás někdo ujme. Já ovšem Pohodu taky neumím. Ten cesťák bych ani do závazků nedávala, zaúčtovala bych rovnou výdaj z pokladny a založila ho do výdajových pokladních dokladů. Já jesm sice mívala kolonku cestovné, ale ve svém důsledku to stejně padalo do provozní režie. Takže pohledejte v Pohodě něco podobného. V podstatě v DE musíte jenom rozlišit, co je daňově uznatelný výdaj a co není. Cestovné vašich zaměstnanců je.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 7. 2006 8:10
Zaměstnanci dělali týden v měsíci pro jinou firmu, s tím, že měli na celý týden cesťák...Firmě jejich práci normálně fakturuji, ale zahrnuji cestovní příkaz nějak do mezd? částku co na cesťáku mají zpočítanou jsem jim vyplatila hned hotově.