Re: Úhrada faktury půjčkou společníka
*** Pokud je to za hotové, pak zaúčtujte přímo 5xx/21x, peníze mu dejte a nic nemusíte řešit půjčkou ***
Re: Úhrada faktury půjčkou společníka
:-))))) Vy jste zlatíčko, Blanko, já si tady půl hodiny lámu hlavu s tím, jestli jsem se vás nedotkla a jak to napravit a prohlásit se veřejně za blbce a vy to naštěstí berete v legraci - díky a omlouvám se za své tupé vyjadřování...Jana F.
Re: OT
Možná vás to při mé pověsti překvapilo, ale měla jsem najednou strach, že to vypadá, jako že se vytahuju :-) S tou řečí máte stoprocentní pravdu, člověk není nikdy dost opatrný :-) Fakt se tady dost učím, od vás, od Evy M. i dalších, co snad nikdy nešlápnou vedle a nikoho se nedotknou :-))) Jana F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 7. 2006 12:53
Dobrý den, společník mi donesl fakturu na opravu auta, že ji zaplatil hotově ze svého a chce to napsat jako půjčku firmě. Chci si potvrdit správnost svého účtování. Fakturu zaeviduju 511/321 a vystavím interní doklad s textem "úhrada faktury půjčkou společníka" a účtováním 321/365 ?Je to tak správně? Děkuji moc. Zuzka