Pěněžitá pomoc v mateřství

• (neregistrovaný)

20. 7. 2006 14:41

Dobrý den!
    Mám pocit, že mi naše účetní pokazila výpočet PPM, ale než se do něčeho pustím, potřebovala bych poradit - na kalkulačkách na inetu mi vyšel nejvyšší možný denní vyměřovací základ (i po odečetní nemocenské atd), ale pak mi ve skutečnosti přišla dávka o cca 800Kč menší (tento měsíc).
    (pro upřesnění situace: na MD jsem nastupila 1/6/06, kdy jsem zároveň formálně přestoupila pod jinou firmu - obě slučovala naše pracoviště v jedno; mám s nimi podepsanou smlouvu od tohoto data, ale samozřejmě výplatu mi nikdy neposílali - data se shodují)
    Po telefonickém rozhovoru, kdy jsem se účetní ptala, jak to tedy počítá mi ona sdělila, že to nepočítala z mých příjmů, za posledních 12 měsíců, ale z předpokládaných příjmů, které bych měla na tom pracovišti B. Zároveň prý od toho odečítala dovolenou a nemocenskou,k terou jsem měla na pracovišti A.
    Celé mi to od ní přijde velmi nelogické, ale bohužel po ní každou platbu každý měsíc kontorluji, protože z posledních 6ti výplat mi čtyři zkazila a já se musela odvolávat...
    Doufám, že jsem svůj problém popsala srozumitelně a bude velmi vděčná za jakoukoliv radu!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).