Re: Money S3 - formulář DPH - zboží z EU
Takže to Money samo o sobě neumí a musí se na to oklikou? Zatím to řeším tak, že přiznání vyplňuji do Excelovského formuláře ručně...
Re: Money S3 - formulář DPH - zboží z EU
Přijetí fa z EU musíte zadat v přijatých fa - částka pouze "jen základ DPH a členění BEZ VLIVU NA VSTUPU" a přes REVERSE CHARGE znovu proúčtovat. Provede se přes interní doklady a tímto zápisem se dostává do správných řádků v přiznání k DPH.
Hodně zdaru!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
25. 7. 2006 8:20
Rád bych se zeptal na tisk formuláře přiznání DPH v Money S3.
Nakoupoil jsem z EU nějaké zboží, do Money jsem u přijaté faktury zadal členění DPH jako Ř320,325 - Pořízení zboží z jiného členského státu.
Pokud si nechám vytisknout záznamní povinnost k DPH (seznam dokladů pro přiznání DPH), tak je tato faktura správně uvedena zvlášť jako pořízení zboží z EU - tj. Money ví, že jde o dovoz z EU.
Když ale vytisknu samotné přiznání, tak je řádek 220 (pořízení zboží z jiného členského státu) nulový. Zkoušel jsem v průvodci před tiskem formuláře zvolit volbu "Plnění uskutečněná do zemí EU", ale v přiznání to nemá žádný vliv, fakturu z dovozu z EU do přiznání prostě nedostanu.
Zajímavé, že vývoz mimo EU (členění DPH Ř430 - vývoz zboží) se mi v přiznání korektně vyplní do řádku 430.
Neví prosím někdo jak na to?
Děkuji,
Petr