Spokojenost s účetnictvím Vabank

• (neregistrovaný)

26. 7. 2006 10:34

Dobrý den,

jakou máte zkušenost s Vabankem?

Nejen zadávání a opravy dat, ale i výkazy, vlastní formuláře, podpora, aktualizace, prostě jakákoliv praxe.

Děkui.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 7. 2006 10:54

G. (neregistrovaný)

Re: Spokojenost s účetnictvím Vabank
      Mizernou. Nedělám v tom. Kolegyně v tom pracuje a kontrolovala jsem její zaúčtování a hodně jsme s tím bojovaly. Jakékoliv opravy, jakékoliv dohledávání byl problém. Možná to bylo ale jen dostatečnou neznalostí programu. Ale vím, že v tom určitě dělat nechci. Nicméně, je to jen můj osobní názor, možná, že kdo v tom dobře umí, tak je nadmíru spokojen.

• 26. 7. 2006 11:04

Martina (neregistrovaný)

Já jsem tedy na něj také neslyšela nic moc dobrého, sama v něm nedělám. Používám Stereo od Ježka, také je do dosovský program a je podobný Vabanku.

• 26. 7. 2006 13:35

Jana (neregistrovaný)

Nevím jak může někdo hodnotit program v kterém nepracuje. Já pracuji jak ve Vabanku tak i ve Winvabanku (pro Windows) Záleží a rozsahu Vašeho účetnictví, Winvabank je lepší pro větší množství dokladů. Třeba výpis z účtu s 50 položkami denně bych ve
      Vabanku účtovat nechtěla, ve Winvabanku je to rychlejší.

• 28. 7. 2006 22:47

Aňa (neregistrovaný)

Pracuji také ve WinVabanku a myslím,že v dnešní době je lepší než Vabank pod DOSem.
      Je to samozřejmě vše na zvyku, ale výkazy, opravy dat, mzdy, sklady, učto, vše mi vyhovuje.
      Navíc, co potřebuji upravit, vychází mi vstříc, takže si program nechám tvořit k obrazu svému:-)

• 27. 7. 2006 18:29

Jana (neregistrovaný)

Já jsem se ho naučila na kurzu a účtovala i nadále v něm. Je to podobné jako UČTO.
      Jsem s ním spokojena. Vyhovují mi číselníky,ve kterých je zadán doklad, který má číselně následovat.
      Teď zkouším POHODU a nevím jak tam mám dát doklad , který má být číselně v pořadí. Tak tam zadávám vše ručně. Ještě se ale učím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).