Re: dotaz
A co tihleti "ďáblovi advokáti", ti raděj zadarmo, stačí se jen podepsat na takovej papír, dokonce ani nemusíte kupovat inkoust, stačí vlastní krví ........ :-)
Ne, konec srandy, zadarmo snad radí ještě odboroví právníci, ale asi jen pro členy odborů nebo zaměstnance velkých fabrik, kde jsou silné odbory, nevím, nebyl jsem nikdy v odborech, neznám :-))) Jistě se dají někde najít na netu, zkusil bych heslo "odborový právník", tipuji, že na prvním místě vyskočí Vojtěch Filip :-)
zadejte si do googlu -právní poradna on-line- vyjede vám spousta odkazů. podle oboru - pracovní právo, finanční, spotřebitelské atd atd. si vyberte.
Nebo i na www.finance.cz vynikající firma
http://poradenstvi.finance.cz/index.phtml?sekce=1&idglobalmodule=1&checkcenter=yes&modulpage=/home/moduly/poradenstvi/modulodpovedi_velky/index.phtml
Dotazy a odpovědi zdarma
Zadán: 26.7.2006 07:52:00
Název sekce: Daně a účetnictví
Zodpovězen: 27.7.2006 14:45:00
Otázka:
Dobrý den, prosím o odpověď. OSVČ - vede DE - koupil za 120 tis. Kč OA na rodné číslo. Může OA vložit do podnikání? Vklad by proběhl téměř ihned po koupi - může použít cenu z kupní smlouvy?
Odpověď:
Ano, je to možné. Po vkladu do obchodního majetku je třeba provést změnu údajů v TP (r.č. nahradit IČem).
Odpovídal: Dytrich Petr, JUDr.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
30. 7. 2006 13:42
Prosím,může mi někdo odpovědět zda jsou ještě advokati,kteří poradí
zadarmo? Hledala jsem,ale nenašla žádnou diskuzi kam napsat dotaz a čekat na odpověď .Děkujííí