Re: tech: soukromé zprávy
Ale jo, ať se to klidně smaže, ale tu soukromou korespondenci byste musel gravere nejdřív číst, pak byste možná změnil názor, pokud byste to tedy přežil.
Jinak si ale myslím, že by bylo dobré, kdyby veřejnost věděla víc o pravomoci kdejakého úředníka finančního úřadu zjišťovat si o lidech informace a naopak o nemožnosti těch dotyčných se o tom dozvědět a nějak se bránit. To myslím zcela neosobně a neadresně. Vyhledávací činnost může mít spoustu různých podob a všichni jsme jen lidé (pardon, dle vás identity :-) Jana F.
>>>>Nevím, jestli programová koncepce tohoto fóra
>>>>umožňuje
>>>>dodělat něco jako jsou např. SZ u phpBB, ale pokud
>>>>ano, tak bych se za to přimlouval. Je to dobrý
>>>>kompromis
>>>>mezi sdělením soukromého mailu a veřejnou masturbací
>>>>vlastního ega přímo na fóru. Prakticky jakýkoliv post
>>>>se tu zvrhává v ultimátní fight několika málo stále
>>>>stejných identit. Mám zkušenosti odjinud, že SZ to
>>>>aspoň
>>>>částečně řeší.
>>>
>>>Tak co je SZ, phpBB, ultimátní fight.....tomu jsem
v uvedeném pořadí: soukromá zpráva, jedno z předprogramovaných diskusních fór, boj téměř bez pravidel a na krev
>>>neporozuměl :-)).
>>>Ale vím je je masturbace, ego a identita, tak snad
>>>zase nejsem takovej debil :-)).
>>
>>*** :-))))))))))))))))))...tak to jsme na tom stejně
>>-
>>taky znám jen to, co potřebuji :-) )))))) ***
lepší odpověď bych nevymyslel - díky
>Ale jo, ať se to klidně smaže, ale tu soukromou
>korespondenci byste musel gravere nejdřív číst, pak byste
nevím, co myslíte - jestli ty soukromé zprávy, tak ty právě může číst jen příjemce. Jestli ti přestřelky tady na fóru, tak toho se rád vzdám.
>možná změnil názor, pokud byste to tedy přežil.
Já nechci změnit názor, já chci přežít :-))
>Jinak si ale myslím, že by bylo dobré, kdyby veřejnost
>věděla víc o pravomoci kdejakého úředníka finančního
>úřadu zjišťovat si o lidech informace a naopak o
>nemožnosti těch dotyčných se o tom dozvědět a nějak se
Určitě - jestli je to jako v USA, tak potěš pámbu. Ale ono je to hlavně o etice - jak soukromě naložím s tím, co o kom vím.
>bránit. To myslím zcela neosobně a neadresně. Vyhledávací
>činnost může mít spoustu různých podob a všichni jsme
>jen lidé (pardon, dle vás identity :-) Jana F.
To nemůžete vědět - co když se tu pod nějakým nickem skrývá expertní systém (kolegové od počítačů jistě vzpomenou na Elizu :-))
Myslela jsem právě ty soukromé maily, ze kterých vycházím chrochtající, bučící, s krmnou směsí na bázi alkoholu. Proto pokud by ty SZ mohl číst pouze příjemce, tak to se mi právě nelíbí. Jak pravil klasik - každý vztah muže a ženy je soubojem beze svědků a bez pravidel. Ale tyhle naše hrátky jsou o něčem jiném, proto když už bez pravidel, tak alespoň před svědky. Jana F.
>>nevím, co myslíte - jestli ty soukromé zprávy, tak ty
>>právě může číst jen příjemce.
>**********************
>Myslela jsem právě ty soukromé maily, ze kterých
>vycházím chrochtající, bučící, s krmnou směsí na bázi
Nevím, jestli vám to nějak psychicky pomůže, ale dovolím si zopakovat univerzální způsob přístupu k tomuto problému: xxxx se z vás nestane jen tím, že vás tak někdo nazve. Pokud si tedy stojíte za tím, co říkáte a děláte, nemělo by vás rozhodit, že z vás proto někdo dělá xxxx. Aspoň mně to pomáhá...
>alkoholu. Proto pokud by ty SZ mohl číst pouze příjemce,
>tak to se mi právě nelíbí.
To je to, co tu vysvětluju. Pokud prostě *chcete* ty nekonečné polemiky se stále stejnými identitami vést veřejně, tak vám SZ nepomůžou, protože je prostě nepoužijete. pokud jste ale ochotná si to s někým vyříkat z okouch do okouch, tak od toho je SZ (když nemáte mail). Většinu ostatních ty války totiž nezajímají a pak dá práci vybrat, co z toho postu je ještě relevantní k tématu.
Samozřejmě to platí i pro mě - viz např. moje nedávná diskuse s kýmsi o kvalitách autobazarů. dyž jsem nabídl pokračování na privátní úrovni, dotyčná už se neozvala a byl klid.
> Jak pravil klasik - každý
>vztah muže a ženy je soubojem beze svědků a bez pravidel.
Potíž je v tom, že když nějakou pitomost řekne klasik, hned je z toho lidové moudro. Když to uděláte vy, budete xxxx. To je psychologie davu: blbec vždycky bude věřit, že když je někdo dobrý fotbalista, tak taky volí správnou stranu a kupuje správné značky.
>Ale tyhle naše hrátky jsou o něčem jiném, proto když
>už bez pravidel, tak alespoň před svědky. Jana F.
Jo jo, většina lidí netouží po ničem jiném, než být svědky proti své vůli :-)))
Ale jděte, že by opravdu probíhalo nějaké znásilňování nejen na technopárty, ale i zde? Tak ať slabší povahy neotvírají mé příspěvky, to pomůže, ne? Nebo by mi zde mohl být vyhrazen chlívek? To by bylo skvělé :-))) Jana F.
Re: příklad SZ
Výše uvedené posty sice nejsou typickým využitím SZ (protože SZ slouží opravdu hlavně k dojasnění názorových rozporů, pro které z nějakých důvodů není místo na fóru), ale pomohly by aspoň adminovi, aby se v tom nemusel hrabat.
Souvisí to s dalšími funkcemi - např. admin může téma zamknout a odkázat vás právě na pokračování v SZ.
Jinak fóra, která mají kategorie, mají opravdu separátní chlívek pro obecné kecy o ničem. Pro invektivy a cerebrální menstruace ale ne.
>>>Jo jo, většina lidí netouží po ničem jiném, než být
>>>svědky proti své vůli :-)))
>>***********************
>>Ale jděte, že by opravdu probíhalo nějaké
>>znásilňování
>>nejen na technopárty, ale i zde?
Ale ne, jde o to (jak už jsem psal), že někdo prostě ten post otevře, protože věří, že někde v tom balastu bude něco užitečného. To je konkrétně váš případ - u vás přece jen ty relevantní informace převažují. U jiného, o kom vím, že *jenom* prudí, bych se samozřejmě s otevíráním vůbec neobtěžoval.
>>Tak ať slabší povahy
>>neotvírají mé příspěvky, to pomůže, ne? Nebo by mi
viz výše...
>>zde
>>mohl být vyhrazen chlívek? To by bylo skvělé :-)))
Zcela vážně by se hodil filtr typu "vyber všechny posty od uživatele xxxx za poslední týden".
>>Jana F.
>>*********************
>To znásilnili vás? Odpovídalo by to oficiálním
>zprávám,
>taky se z toho nakonec vyklubaly jenom kecy, jako z
>těch
>vašich pohádek..
Tedy není to moje válka, ale když už cítíte potřebu tohle dělat, tak to aspoň dělejte na úrovni :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 7. 2006 20:29
Nevím, jestli programová koncepce tohoto fóra umožňuje dodělat něco jako jsou např. SZ u phpBB, ale pokud ano, tak bych se za to přimlouval. Je to dobrý kompromis mezi sdělením soukromého mailu a veřejnou masturbací vlastního ega přímo na fóru. Prakticky jakýkoliv post se tu zvrhává v ultimátní fight několika málo stále stejných identit. Mám zkušenosti odjinud, že SZ to aspoň částečně řeší.