Kontrola DPH, prosím lepit doklady?

• (neregistrovaný)

31. 7. 2006 16:47

Moc prosím o pomoc, chtěla jsem se zeptat, nevíte prosím, jestli budou také chtít knihu jízd, když jsem nárokovali DPH z PHM a potom jak musí být evidovány doklady, např. jestli musí být lepeny na papíře atd. Doposud jsem to dělala tak, že jsem např. napsala jeden výdaják na PHM za celý měsíc a zcvakla dohromady, pořád mi není jasné jestli se musí lepit nebo ne?
    Díky
    NIKI

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 31. 7. 2006 17:06

Docent (neregistrovaný)

Re: Kontrola DPH, prosím lepit doklady?
      Hlavně budou chtít soupis uplatněných dokladů a k nim pak ty příslušné doklady tak, aby je mohli projít a zkontrolovat, bude jim srdečně jedno, jestli je budete mít nalepené nebo volně ložené a spíchnuté, hlavně aby byly očíslované v souladu s tím soupisem a šly dohledat :-).
      Být vaším kontrolorem DPH, to musí být sranda, ale nic ve zlém :-))). Došla ta metodika ?

• 31. 7. 2006 17:12

NIKI (neregistrovaný)

Díky moc, metodika došla, právě jsem vám psala:-) Uf, jdu totiž na kontrolu na FÚ poprvý, jinak na ostatních úřadech jsou kontroly "brnkačka" ale z FÚ mám fóbii, nevím proč, ale asi proto, že když jsem dělala kurz účetní před x lety, tak nám lektorka neustále připomínala, jak je kontrola FÚ hrozná:-(
      NIKI

• 31. 7. 2006 17:16

Docent (neregistrovaný)

Prošel jsem řádově desítkami kontrol a jsem ještě naživu, nebojte se, hlavu vám neutrhnou :-).

• 31. 7. 2006 17:27

lenik (neregistrovaný)

Muzu potvrdit.. Nejhorsi CNB.. Kvuli smenarne.. Nadlidsky vykon vyjit z teto kontroly bez vytky..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).