Re: Kontrola DPH, prosím lepit doklady?
Hlavně budou chtít soupis uplatněných dokladů a k nim pak ty příslušné doklady tak, aby je mohli projít a zkontrolovat, bude jim srdečně jedno, jestli je budete mít nalepené nebo volně ložené a spíchnuté, hlavně aby byly očíslované v souladu s tím soupisem a šly dohledat :-).
Být vaším kontrolorem DPH, to musí být sranda, ale nic ve zlém :-))). Došla ta metodika ?
Díky moc, metodika došla, právě jsem vám psala:-) Uf, jdu totiž na kontrolu na FÚ poprvý, jinak na ostatních úřadech jsou kontroly "brnkačka" ale z FÚ mám fóbii, nevím proč, ale asi proto, že když jsem dělala kurz účetní před x lety, tak nám lektorka neustále připomínala, jak je kontrola FÚ hrozná:-(
NIKI
Prošel jsem řádově desítkami kontrol a jsem ještě naživu, nebojte se, hlavu vám neutrhnou :-).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
31. 7. 2006 16:47
Moc prosím o pomoc, chtěla jsem se zeptat, nevíte prosím, jestli budou také chtít knihu jízd, když jsem nárokovali DPH z PHM a potom jak musí být evidovány doklady, např. jestli musí být lepeny na papíře atd. Doposud jsem to dělala tak, že jsem např. napsala jeden výdaják na PHM za celý měsíc a zcvakla dohromady, pořád mi není jasné jestli se musí lepit nebo ne?
Díky
NIKI