Re: Pracovní neschopnost
nevím,kdo vám vyplácí nem.dávky - zda ossz či zaměstnavatel - ale v každém případě musíte vypsat "záznam o nepracovním úrazu" - uvést tedy pravdivě,že jste byl pod vlivem alkoholu...na základě tohoto bude posuzovat ossz zda a kolik dostanete nem.dávek a bude přitom rozhodovat i podle osob,které vyživujete ve spol.domácnosti - ale bez jejich rozhodnutí nemůže nikdo vyplatit ani korunu...zatím jsem neslyšelanic o tom,že by někomu zdr.poj.dala zaplatit výjezd sanitky - pouze v případě,že by to způsobil někdo jiný tak mu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
1. 8. 2006 19:39
Dobrý den,
mám dotaz, stal se mi úraz mimo pracovní dobu - pád z jízdního kola, musel jsem si zavolat sanitku, měl jsem 2 promile alkohjolu.
Momentalně jsem na neschopence.
Bude mi placena neschopnost, pojistka, a nebu muset náhodou platit výjezd sanmitky.
Děkuji PAtrik Junek