Re: DE neuhraz.pohledávky+závazky
ano seznam musí být přesný a inventurní soupis - z faktur musíte znát základy daní a to ať již u pohledávek,tak u závazků...pře přechodu budou připočítávány k daňovému základu pohledávky,závazky odečítány - proto musíte znát hodnotu těchto bez DPH
Re: Vzkaz pro mmm
omlouvám se,samo jsem zběžně četla - pokud byly uhrazeny - tak dle mne samo že doklady - otázka,zda vůbec byly příjmy a výdaje zahrnuty do daňového roku 2005? tak to nevím,zda podat nové daňové,ale asi ano....já mám zkušenosti,že když se potom hledá,tak se zjistí,že byly i příjmy i výdaje zaúčtovány v peněžním deníku, ale pouze nesouhlasily sestavy,takže v každém případě dohledat doklady ....ještě jednou se omlouvám..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 8. 2006 13:15
Bývalá účetní mi předala seznam neuhrazených pohledávek a závazků k 31.12.2005.Jedná se o FO, která od r.2006 přechází na PÚ.Ale některé pohledávky i závazky z tohoto seznamu byly již v tom r.2005 uhrazeny.Co teď, vyžádat si chybějící doklady o úhradě poté kam zaúčtovat?? Nevím si rady. Poradíte někdo?