Re: DE neuhraz.pohledávky+závazky
ano seznam musí být přesný a inventurní soupis - z faktur musíte znát základy daní a to ať již u pohledávek,tak u závazků...pře přechodu budou připočítávány k daňovému základu pohledávky,závazky odečítány - proto musíte znát hodnotu těchto bez DPH
Re: Vzkaz pro mmm
omlouvám se,samo jsem zběžně četla - pokud byly uhrazeny - tak dle mne samo že doklady - otázka,zda vůbec byly příjmy a výdaje zahrnuty do daňového roku 2005? tak to nevím,zda podat nové daňové,ale asi ano....já mám zkušenosti,že když se potom hledá,tak se zjistí,že byly i příjmy i výdaje zaúčtovány v peněžním deníku, ale pouze nesouhlasily sestavy,takže v každém případě dohledat doklady ....ještě jednou se omlouvám..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
2. 8. 2006 13:15
Bývalá účetní mi předala seznam neuhrazených pohledávek a závazků k 31.12.2005.Jedná se o FO, která od r.2006 přechází na PÚ.Ale některé pohledávky i závazky z tohoto seznamu byly již v tom r.2005 uhrazeny.Co teď, vyžádat si chybějící doklady o úhradě poté kam zaúčtovat?? Nevím si rady. Poradíte někdo?