Re: Doklad o výši příjmů pro přídavky II
Z vlastní zkušenosti matky žádající o přídavky vím, že ony ty formuláře jaksi tak docela nekorespondují s tím, co je psáno v poučení :o/ Takže když vám ho předložil, tak mu ve formuláři vyplňte čistý příjem + do dalšího řádku vyplacené nemocenské dávky (pokud jste malá organizace, tak tam udělejte poznámku, že vyplácí příslušná OSSZ) a zaměstnanec si to už s dámama na sociálce vyřídí sám - ony si pak dělají do formuláře poznámky, co je součástí přiznání... aspoň u nás...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 8. 2006 10:30
Dobrý den, zaměsnanec mi donesl "Doklad o výši ročního příjmu". Daňové přiznání k DzP si podával sám protože si s manželkou uplatnili společné zdanění. Mění se pro mě něco z hlediska vyplňování toho formuláře? Předpokládám, že v části B zaškrtnu, že si podal přiznání sám, ale co dál? Vyplňuji část D1? Nebo si to musí sám zjistit na FÚ,jak je to na formuláři napsáno. Děkuji moc všem, setkala jsem se s tímhle problémem poprvé. Vlaďka