Doklad o výši příjmů pro přídavky II

• (neregistrovaný)

4. 8. 2006 10:30

Dobrý den, zaměsnanec mi donesl "Doklad o výši ročního příjmu". Daňové přiznání k DzP si podával sám protože si s manželkou uplatnili společné zdanění. Mění se pro mě něco z hlediska vyplňování toho formuláře? Předpokládám, že v části B zaškrtnu, že si podal přiznání sám, ale co dál? Vyplňuji část D1? Nebo si to musí sám zjistit na FÚ,jak je to na formuláři napsáno. Děkuji moc všem, setkala jsem se s tímhle problémem poprvé. Vlaďka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 8. 2006 11:01

Blanka (neregistrovaný)

Re: Doklad o výši příjmů pro přídavky II
      Formulář nemám momentálně k dispozici, ale pokud je část D nazvána jako příjmy ze závislé činnosti, pak ji musíte vyplnit - příjmy ze mzdového listu (čistá mzda).

• 4. 8. 2006 11:16

Vlaďka (neregistrovaný)

Jo,je to ono... takže to, že si podávali společné zdanění nijak neovlivňuje to co vypíšu? Vlaďka

• 4. 8. 2006 15:25

M.H. (neregistrovaný)

Z vlastní zkušenosti matky žádající o přídavky vím, že ony ty formuláře jaksi tak docela nekorespondují s tím, co je psáno v poučení :o/ Takže když vám ho předložil, tak mu ve formuláři vyplňte čistý příjem + do dalšího řádku vyplacené nemocenské dávky (pokud jste malá organizace, tak tam udělejte poznámku, že vyplácí příslušná OSSZ) a zaměstnanec si to už s dámama na sociálce vyřídí sám - ony si pak dělají do formuláře poznámky, co je součástí přiznání... aspoň u nás...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).