Autobazary

• (neregistrovaný)

6. 8. 2006 10:26

Kdysi jsem tu slíbil prezentaci sbírky triků, které na vás zkouší bazaristi. Na dokumentu pilně pracuji (už asi 6 piv); zatím koukněte na stránky Sdružení na ochranu vlastníků automobilů - SOVA (http://www.sdruzeni-sova.cz/). Zde najdete pár rad a tipů.
    Pro Elén: nechápejte to jako prosím provokaci, ale nechtěla byste se připojit? Určitě o tom víte své (nebudu to samozřejmě brát tak, že to tak chodí u vás) - myslím to vážně. Event. na soukromý mail.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 8. 2006 10:34

1234 (neregistrovaný)

Re: autobazary
      mě nedávno šokovaly praktiky jednoho autobazaru, ale doufám, že to byla opravdu pouze výjimka:
      autozastavárna přijme auto do zástavy, vyplní s klientem zástavní smlouvu a poskytnutí zástavy podmiňují podepsáním smlouvy o zprostředkování s bazarem (samozřejmě spřízněným s autozastavárnou). a koukal byste, kolik lidí na to přistoupilo!

• 6. 8. 2006 11:24

rule (neregistrovaný)

Mily pane,

sdruzeni SOVA je pouze zasterka nejhorsiho bazaru v ČR a to AAAcek.
      Kazdy bazar je supak pouze AAA maji kvalitni proverene vozy a blablabla.
      Proste je to jen zastinena reklama,asi jako kdyz meli drive (mozna i nyni to nevim) clanek placene reklamy v Denicich Bohemia - Radime s auty nebo tka nejak
      a vzdy tam bylo musite do AAA to je jediny slusny prodejce atd

a ted si najdete na netu zazitky lidi kteri tam koupili auto a co zazili (napr 19 mladik mel po koupi kvalitniho provereneho vozu hned autnehodu kdy mu upadla naprava na dalnici atd atd)

O bazarech neco vim takze sdruzeni SOVA je pouze zasterka toho nejhorsiho a to co se tam resi je vetsinou stejne z problemu vznniklych u nich.

• 6. 8. 2006 11:30

graver (neregistrovaný)

Vaše tvrzení nemůžu ani potvrdit, ani vyloučit, i když přiznávám, že rozhodně nezní nepravděpodobně a že taková forma promotion je naprosto běžná. Snad byste vy sám byl schopen/ochoten to dokázat? I když na tom nezáleží - na věci to nic nemění.
      Na praktiky AAA mne odkazovat nemusíte - na svém webu jsem jich zveřejnil pěkných pár a sám mám s touto firmou své zkušnosti.
      Pokud jde o vaše tvrzení, že o bazarech něco víte: připojte se tedy prosím a podělte se s námi o své poznatky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).