Re: společenská smlouva - notář
Jesgtliže budete jediný společník, notář sepíše zakladatelskou listinu, více společníků - společenskou smlouvu. Dáte mu podklady, které potřebuje- on sepíše, vydá Vám stejnopisy a opisy v počtu, které budete potřebovat a Vy jen zaplatíte. Výše platby se odvíjí jednak od notář. tabulek a jednak od toho, kde notář působí. Zhruba od 5000.- do 30.000..Kč.Následuje návrh na zápis s.r.o. do OR, ten Vám udělá rovněž.
Napište odkud jste, mohu pomoci, včetně levného notáře, ale jen vých.Čechy.
Sláva, pája, jste to vy :-)?
Ale já jsem dotaz pochopila tak, jestli je možné si ty listiny sepsat sami a jen nechat ověřit podpisy - podle mého nazoru ano. Není to zas až takový problém, vzory jsou i na netu. Jana F.
Pájo, jste to opravdu Vy? Kde jste byl tak dlouho? Chyběl jste mi.
Zdravím všechny, kteří si ještě pamatují,jsem to opravdu já.
K dotazu:
Máte-li napsánu svou, dejte ji notáři, on z ní opíše vše podstatné, ale jak psáno výše- Notářský zápis- znamená, že notář ho sepíše, originál založí, Vám vystaví stejnopisy a opisy, kolik budete potřebovat,k zápisu: notář ví přesně, jak návrh sepsat, doporučuji to nechat na něm, pokud chcete sám, musíte si od někoho nechat poradit, doporučuji elektronický tiskopis na adrese
http://portal.justice.cz/ms/ms.aspx?j=33&o=23&k=2299&d=47038
je to makačka.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
15. 8. 2006 19:26
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak to chodí u notáře. Zakládám s. r. o. a chtěl bych vědět, zda my notář smlouvu sepíše sám, nebo jestli si jí můžu napsat a jen mu jí donést a u něj ji podepsat. Co všechno mě u něj čeká a kolik to bude stát.
Děkuji každému, který mi odpoví a podělí se o zkušenosti