Re: pozůstalostní řízení
Je běžné, že notář aktivně nevyhledává dědice. V tomto případě si myslím, že patříte do stejné skupiny dědiců jako Vaše sestřenice. Reakce notáře mi přijde zvláštní, i kdyby mělo jít o minimální majetek... Určitě máte právo vědět o jaký majetek a v jaké hodnotě se v řízení jednalo. Ale nevím, jaký je postup, pokud dědické řízení již skončilo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
16. 8. 2006 7:05
Zemřela mě babička. Jedinými nejbližšími příbuznými jsme :můj bratr, já a moje sestřenice.Náš otec a jeho sestra již nežijí. Přesto strýc, zeť mé babičky, při jednání u notáře uvedl pouze jedinou nejbližší příbuznou -dědičku a to naší sestřenici. Nás nikdo nepřizval. Zjišťuje notář zda existují jiní nejbližší příbuzní, než můj strýc uvedl? Na toto téma se s námi strýc nehodlá bavit.Zjistili jsme, který notář pozůstalost vyřizoval, ale ten sdělil, že se jednalo o minimální majetekl a to bylo všechno. Byl jeho postup správný? Děkuji za odpověď.