Re: mzda po výstupu-přehled zdrav.pojišť
Udělejte přehled pro sociálku a zdrávku normálně červencovou,s tím,že to jsou příjmy po skončení pracovního poměru a udělejte i ELDP tak,že na prvním řádku bude 0+S,počet dnů a peníze za 6 měsíců,druhý řádek 0P+ bez dnů a pouze částka za dovolenou.
Je to trochu srozumitelné?
ano, děkuji. já totiž měla dohady s ZPMV, když jsem takto doplácela odměny po výstupu-volala mi a trvala na tom, že MUSÍM udělat opravný přehled,protože se odměny týkaly minulých měsíců, tak jsem se s ní nedohadovala,protože jsem byla krátce po zaučení,ale teď jsem se radši chtěla zeptat zkušenějších,než mi zase zavolá, i když je to jiná pojišťovna, tak třeba ne ...
Ještě jednou děkuji a přeji hezký den.
To si ta zdravotní pojišťovna vymýšlí blbosti - doplatků mezd po výstupu má přece každý zaměstnavatel spoustu a patří samozřejmě do přehledu za měsíc, v němž byly vyplaceny. Kromě toho, zákon neobsahuje žádnou povinnost, kterou by bylo zaměstnavateli uloženo podávat „opravný“ přehled, tak buďte v klidu. Zdravím!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 8. 2006 8:18
Chci se zeptat: Malá organizace, prac.poměr 1 zaměstnanec,který je zároveň jednatelem, dal si výpověď,protože si nebude platit mzdu, zůstává jako jednatel, bude mít jednatelskou odměnu 1x ročně, tedy jsem ho odhlásila jako zaměstnance zpětně,protože se samozřejmě rozhodl nyní, odhlásila jsem ho k 30.6.06, mzdu měl naposledy za červen, protože jsem nevěděla v červnu,že bude končit, neměl vyčerpanou dovolenou,proplácím mu ji nyní-jak správně s přehledem pro zdravotní pojišťovnu - proplácím mu 5 dnů dovolené, 4000,- Kč -musím udělat opravný přehled za červen nebo můžu poslat přehled za červenec s tím, že nebude žádný zaměstnanec,jen mzda ? díky za radu.