Re: Dovolená učitelky pro rodičovské dov
***Pokud odpracuje do konce roku 60 dní, tak ji vznikne celoroční nárok dovolené, což je 40 dní. Ten bude krácen o neodpracovanou dobu, což je od ledna do konce července 151 neodpracovaných dní, tj. krácení 3/12, tj. 10 dní. Takže dle mého výpočtu by měla mít nárok 30 dní. Pokud by měla OČR, nemoc a v letošním roce by neodpracovala 60 dní, tak vzniká nárok za odpracované dny, tj. za každých 22 dní nárok 1/12, tj. ve vašem případě 3,5 dne dovolené. Já bych takhle postupovala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
23. 8. 2006 22:02
Učitelka se ná vrací po rodičovské dovolené 1.8.2006, na MD nastoupila 17.1.2003, po MD řádně vyčerpala dovoleno a pak nastoupila rodič. dovolenou. Vychází mě v počítači, že má 30 dní dovolené, 10 dní se jí zkrátilo (pedagogové mají 40 dní), ale podle mě má nárok jen na asi 21,5 dne. Dítě mělo 3 roky 18.2.2006. Jsem blbá já nebo mám někde něco špatně nastaveno ??? Pomůže i někdo??? Moc děkuji. Hanka