Re: Kdy podat opravné přiznání k DPH?
A ještě mám otázku. Teď jsem vystavila dodatečné přiznání a vyšla mi pohledávka vůči FÚ. O tento nárok na odpočet musím dopisem požádat, nebo mi to FÚ pošle sám. Děkuji Martina
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 8. 2006 8:13
Dobré ráno všem pracujícím... tvoří přiznání k DPH a zjistila jsem chybu v červnu. Měla bych to asi opravit a poslat opravné přiznání k DPH. Ale co když najdu během roku další chybu? To bych posílala nové opravné. Není jednodušší se tím nezabývat a na konci roku udělat důkladnou kontrolu a teprve poté poslat opravné přiznání za příslušný měsíc, než během roku neustále zásobovat FÚ? Asi to nebude tak jak to má být, ale myslíte, že to tak můžu udělat? Jsem rok po škole a tohle je moje první zaměstnání a tudíž jistě dělám chyby a i teď po půl roce práce třeba najdu, že jsem v únoru něco udělala špatně. Začínám z toho mít noční můry, že mám někde nasekaných spoustu chyb. Ale učím se a snažím se je opravovat. Půjde to tak s tím přiznáním k DPH? Děkuji za odpovědi.Martina