Re: Přehled společníků- kontrola na OSSZ
*** Musíte, a sice dle zákona 582/91 §37/1/h. Není to ten přehled, co se dává měsíčně, je to jen taková tabulka, která se předkládá při kontrole. "h) jde-li o obchodní společnost, seznam společníků a členů statutárního orgánu a dozorčí rady této společnosti za jednotlivé kalendářní měsíce a přehled kalendářních měsíců, za které tato společnost neodvedla pojistné na sociální zabezpečení a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti, které byla povinna odvést." ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 8. 2006 8:19
Čeká mě kontrola na PSSZ (malá organizace), chtějí po mě přehled o s tom, že společník (ci) nedluží pojistné na soc.zabezpečení.
Jak je to v případě, když společník je cizinec a není ve firmě vůbec zaměstnán. Je pouze v OR uveden jako společník. Zaměstnán ve firmě je pouze jednatel.
Dle mého názoru, žádný přehled společníků nemusím dávat.
Je můj názor správný nebo je to úplně jinak?
Děkuji za odpovědi