Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 8. 2006 14:25
Dobrý den kolegové, potřebuji poradit s účtováním. Zaměstnanec měl pracovní úraz, po jeho ukončení jsem vyčíslila náhradu za ztrátu na výdělku na 1021,- a vyplatila jsem mu ji ve výplatě. Ale při kontrole účtování jsem zjistila, že v účetním programu nebylo předdefinované účtování položky náhrada výdělku a tak se to vůbec nezaúčtovalo. Teď to musím do účta zapsat ručně a nejsem si dost jistá souvstažností. Vymyslela jsem 548/331 1021,- Kč. Co vy na to? To samé pro bolestné. Potom mám ještě jednu věc. Když má zaměstnanec neplacené volno nebo neoml. absenci tak se mu spočítá část zdravotního pojištění, které bude zaměstnanec platit za zaměstnavatele. Zase není předdefinované účtování, já si myslím souvstažnost 331/336. Díky za názory.