Re: Jeste jednou podminky pro zivnostak
Ja jsem si zadala o ZL na ucetnictvi pred 2 mesici. Mam jen SŠ s maturitou, takze jsem dokladala 5 let praxe. Na ZU stacily potvrzeni typu "potvrzuji, ze ten a ten vedle me firme ucetni agendu od..do.." a vice to nezkoumali, jen jestli to da dohromady celou dobu. Myslim, ze pokud by tam v textu znelo .."potvrzuji, ze XYZ mi na zaklade te a te dohody vedl ucetni agendu" by mohlo stacit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 8. 2006 16:04
Vrta mi hlavou nedavna debata ohledne splneni podminek pro ziskani zivnostenskeho opravneni na ucetnictvi. Mam vysokou ekonomickou a myslel jsem ze ziskat zivnostnak na "ucetni a danove poradentstvi" nebo neco podobneho nebude problem. Padla tady podminka 3 let praxe ktera musi byt dokladovana smlouvou. Pokud se nepletu, na dohodu o provedeni prace muzu zamestnat nekoho kdo pro danou praci nesplnuje predpoklady. Muze mi tedy vystavit podnikatel potvrzeni ze u nej 3 roky delam na DPP ucetnictvi a bude toto uznano? Rekneme ze by dohoda znela na 2 mesice v roce, do 100h.
Diky za Vase nazory, Ivan