Jeste jednou podminky pro zivnostak - uc

• (neregistrovaný)

24. 8. 2006 16:04

Vrta mi hlavou nedavna debata ohledne splneni podminek pro ziskani zivnostenskeho opravneni na ucetnictvi. Mam vysokou ekonomickou a myslel jsem ze ziskat zivnostnak na "ucetni a danove poradentstvi" nebo neco podobneho nebude problem. Padla tady podminka 3 let praxe ktera musi byt dokladovana smlouvou. Pokud se nepletu, na dohodu o provedeni prace muzu zamestnat nekoho kdo pro danou praci nesplnuje predpoklady. Muze mi tedy vystavit podnikatel potvrzeni ze u nej 3 roky delam na DPP ucetnictvi a bude toto uznano? Rekneme ze by dohoda znela na 2 mesice v roce, do 100h.

Diky za Vase nazory, Ivan

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 8. 2006 20:05

Miilka (neregistrovaný)

Re: Jeste jednou podminky pro zivnostak
      Ja jsem si zadala o ZL na ucetnictvi pred 2 mesici. Mam jen SŠ s maturitou, takze jsem dokladala 5 let praxe. Na ZU stacily potvrzeni typu "potvrzuji, ze ten a ten vedle me firme ucetni agendu od..do.." a vice to nezkoumali, jen jestli to da dohromady celou dobu. Myslim, ze pokud by tam v textu znelo .."potvrzuji, ze XYZ mi na zaklade te a te dohody vedl ucetni agendu" by mohlo stacit.

• 24. 8. 2006 20:45

Ivan (neregistrovaný)

Muzu se zeptat o jake mesto se jedna? Ja uz mam vic jak 3 roky praxi ale delam to nacerno.

• 24. 8. 2006 21:13

Miilka (neregistrovaný)

Pribram

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).