Re: soukromi zamestnance
Dle mého právo je rozhodně na straně Vašeho zaměstnavatele. Prostory společnosti jsou veřejným místem ale na jeho náklady. Tudíž je pochopitelné, že chce svůj majetek chránit. Navíc tyto kamery mají úhel záběru 180-220 stupňů, takže rozhodně není kamera namířena přímo na Vás jako na osobu, ale zřejmě na místo kde pracujete protože je uprostřed záběru kamer.
Re: soukromi zamestnance
Hledejte v diskusi - už jsme to tu řešili.
Stručně - zaměstnavatel má právo vás monitorovat, problém nastává při uchování a zpracování informací.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
25. 8. 2006 11:25
Dobry den, chtela bych vedet, zdali je mozne, aby mne pri monitorovani kamerami byly tyto kamery smerovany i primo na mne.Mam pocit, ze nemam vubec zadne soukromi, nerada bych aby se na mne vedeni timto zpusobem bavilo. Chapu, ze chteji monitorovat pohyb lidi ve vstupu recepce, ale tohle je snad prilis.Ma na to zamestnavatel pravo?
dekuji
Petra