Re: rozvody
*** Tohle to je vážně na kočku :-)) Kdo vymyslel tyhle komplikace, by asi zasoužil zastřelit :-)) Já bych se to snažila nedat k nemovitosti ale vždy k těm věcem (majetku), kterého se to týká a JEHOŽ jsou nedílnou součástí. Takže rozvody ke strojům dát ke strojům a rozvody sítě dát k té síti. A pokud by se jednalo o moc velké a nejasné částky, tak bych si tohle nechala zpracovat daňovým poradcem, který se mi za to alespoň nějakým způsobem (případné penále) zaručí. ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
25. 8. 2006 14:04
Dobry den,
muzete mi nekdo prosim potvrdit muj nazor, pokud tedy spravne chapu pokyn D 190. Vnitrni rozvody v budove jsou jeji nedilnou soucasti, rozvody vedoucí ke strojům jsou samostatne movite veci. Ale co rozvody mimo budovy, a to nejenom napriklad vody ale co datove site? Predem dekuji, zdravi zoufalec