Pomoc - jednoduchá kontrole výkazu v DE

• (neregistrovaný)

25. 8. 2006 17:38

Prosím Vás, je 25. a mně to vůbec nemyslí. Nemáte někdo po ruce jednoduchý vzoreček na kontrolu přílohy 1, tabulka D pro poplatníky v DE??? Děkuju moc, mám tu nějak hodně podezřelých čísel, je mi jasné, že to sedět nemusí, ale tohle vážně vypadá divně - závazky klesly, stav bankovního účtu a peněz stoupl, stav skladu klesl. Kde může být chyba??? V osobních výběrech to není, ostatní náklady - režie - taky nic moc. Díky moc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 8. 2006 17:50

bdm (neregistrovaný)

Re: Pomoc - jednoduchá kontrole výkazu v
      *** Vzoreček nemám, ale pokud klesly sklady, tak se asi dost prodávalo. Pak mohly být zaplaceny závazky a ještě zůstalo hodně v penězích...(?) ***

• 25. 8. 2006 17:51

Dana W (neregistrovaný)

To moc nevypadá, protože pohledávky zůstaly stejné a prodej zboží je o dost menší než nákup, tudíž je v ohromné ztrátě. Já se z něj zblázním.

• 26. 8. 2006 15:51

Docent (neregistrovaný)

Zřejmě pan podnikatel vyházel pár vydaných faktur a zapomněl ty peníze za načerno prodané zboží vyndat včas z pokladny, resp. mu nedošlo, že příjmy mu přijdou na účet, i když faktury vyhází :-). Tím by se dal vysvětlit jak pokles zásob, tak růst příjmů i při "poklesu" prodeje. Snížení závazků znamená, že taky zapomněl vyndat některé faktury za to načerno prodané zboží z výdajů, to víte, chamtivec, tržby nepřizná a výdaje přitom chce uplatnit v plné výši :-)).

• 26. 8. 2006 17:10

Dana W (neregistrovaný)

Mně taky jiný výsledek nenapadl, děkuji moc za názor.

Hm, pak nemusíme čekat na kotrolu, zabiju si ho sama :-)))). Já jsem si říkala, že je to divně, ale pořád jsem nevěděla, kde začít.
      Děkuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).