Re: Pomoc - jednoduchá kontrole výkazu v
Zřejmě pan podnikatel vyházel pár vydaných faktur a zapomněl ty peníze za načerno prodané zboží vyndat včas z pokladny, resp. mu nedošlo, že příjmy mu přijdou na účet, i když faktury vyhází :-). Tím by se dal vysvětlit jak pokles zásob, tak růst příjmů i při "poklesu" prodeje. Snížení závazků znamená, že taky zapomněl vyndat některé faktury za to načerno prodané zboží z výdajů, to víte, chamtivec, tržby nepřizná a výdaje přitom chce uplatnit v plné výši :-)).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
25. 8. 2006 17:38
Prosím Vás, je 25. a mně to vůbec nemyslí. Nemáte někdo po ruce jednoduchý vzoreček na kontrolu přílohy 1, tabulka D pro poplatníky v DE??? Děkuju moc, mám tu nějak hodně podezřelých čísel, je mi jasné, že to sedět nemusí, ale tohle vážně vypadá divně - závazky klesly, stav bankovního účtu a peněz stoupl, stav skladu klesl. Kde může být chyba??? V osobních výběrech to není, ostatní náklady - režie - taky nic moc. Díky moc