Re: Pomoc - jednoduchá kontrole výkazu v
Zřejmě pan podnikatel vyházel pár vydaných faktur a zapomněl ty peníze za načerno prodané zboží vyndat včas z pokladny, resp. mu nedošlo, že příjmy mu přijdou na účet, i když faktury vyhází :-). Tím by se dal vysvětlit jak pokles zásob, tak růst příjmů i při "poklesu" prodeje. Snížení závazků znamená, že taky zapomněl vyndat některé faktury za to načerno prodané zboží z výdajů, to víte, chamtivec, tržby nepřizná a výdaje přitom chce uplatnit v plné výši :-)).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 8. 2006 17:38
Prosím Vás, je 25. a mně to vůbec nemyslí. Nemáte někdo po ruce jednoduchý vzoreček na kontrolu přílohy 1, tabulka D pro poplatníky v DE??? Děkuju moc, mám tu nějak hodně podezřelých čísel, je mi jasné, že to sedět nemusí, ale tohle vážně vypadá divně - závazky klesly, stav bankovního účtu a peněz stoupl, stav skladu klesl. Kde může být chyba??? V osobních výběrech to není, ostatní náklady - režie - taky nic moc. Díky moc