Také prosím, pane Hakene :-)
Též se přimlouvám, aby se dala jedním kliknutím zobrazit celá historie příspěvků v daném threadu. Též se přimlouvám za to, aby nahoře byly vždycky ty příspěvky, k nimž je čerstvá reakce. Takových diskuzních fór na internetu je hodně a myslím, že fungují dobře. A ještě umožňují registraci uživatelů (dobrovolnou) a soukromé zprávy atd.
Je mi jasné, že by toto diskuzní forum muselo být asi dělané zcela jinak a že by to asi znamenalo dost práce, ale prosím o zvážení. Myslím, že v minulosti tady už podobné náměty byly a třeba i teď se ještě připojí někdo další. Prosím pane Hakene :-)
Re: Také prosím, pane Hakene :-)
Mě to takhle celkem vyhovuje, soukromé zprávy nepreferuji, neb omezí "informace pro všechny".
Re: Také prosím, pane Hakene :-)
Nejde o soukromé zprávy, ale o zobrazení příspěvku na monitoru, aniž byste na něj musela "kliknout" a vracet se zpět na další příspěvek. Zkuste se na to podívat na www.sagit.cz -
To není pokus o reklamu :-)) jen srovnání. Tohle diskuzní fórum je jednoznačně nejlepší!!!! :¨-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 8. 2006 21:14
Prosím Vás (a podotýkám jsem v tomto duchu naprostý amatér, tudíž odpusťte přiblblý dotaz), nebylo by možné, aby se příspěvky zobrazovaly, podobně jako na konkurenčním Sagitu, aniž bychom museli zdlouhavě odklikávat každou položku??? Bylo mi vysvětleno, že nejde o nic jednoduchého, ale moc, moc, prosím. Určitě to návštěvnosti stránek jen prospěje.
Děkuji.