Re: Sleva na studenta VŠ
Pokud studium skončilo v červnu, daňové zvýhodnění lze uplatnit naposled za červen, protože studium nebylo ukončeno řádně. Prověřila bych ale datum ukončení studia - obvykle to nebývá hned, jakmile student nesloží zkoušky, ale ještě nějakou dobu to trvá, než studium oficiálně skončí.
Matka mi to sdělila až nyní - koncem srpna, a já jí dala slevu ještě v červenci, protože jsem netušila, že její syn již do školy nepůjde. Co se s tím dá dělat?
Souhlasila bych s paní Annou, když neudělal student zkoušky za letní semester a sám si nevyzvedl papír, že končí studium k tomu a tomu, dni, tak bude studenten nejspíš až do Vánoc. Tak jako jsem byla já, ani jsem o tom nevěděla. Domluvte se s paní a zjistěte, jestli už její syn dostal doporučený dopis, že ukončil studium.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
26. 8. 2006 10:22
Student VŠ po čtyřech semestrech v červnu 2006 ukončil studium a již nebude pokračovat. V září nastupuje do zaměstnání. Který měsíc naposledy má rodič nárok na slevu na dani? Děkuji všem.