Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
28. 8. 2006 11:22
Az na zaklade vyzvy z FU jsem zjistila, ze majitel firmy prodal kus pozemku, takze jsme meli odvest dan z prevodu nemovitosti.
Ted bude tedy podavat danove priznani. Chci se zeptat, v tomto pripade se podava radne nebo dodatecne?
V souvislosti s timto prodejem se uskutecnila i smena se samostatne uzaverenou smennou smlouvou. /V kupni smouve je na tuto smennou smlouvu odkaz/. FU nas ale vyzval pouze k padani priznani ve veci kupni smlouvy (na nasi strane prodeje).
Ja ted chci samozrejme podat i priznani k te smenne smlouve. Protoze mi vsak bude trvat dele dat dohromady znalecke posudky, chci ho podat samostatne a opet se ptam jestli se jedna o radne nebo dodatecne. Ja jsem dane skutecnosti zjistila v souvislosti s kupni smlouvou po vyzve FU.
Diky za radu.