Re: Zál.faktura přijatá a DD
>>Dobrý den, prosím o názory. K zaplaceným přijatým
>>zálohovým fakturám jsem obdržela pouze daňový doklad,
>>částka souhlasí s výší zaplacené zálohy. Myslíte, že
>>lze
>>tento daňový doklad (nejsme plátci DPH) v krajním
>>případě považovat za vyúčtování zálohy? S dodavatelem
>>se
>>nemohu dohodnout na vystavení řádné faktury. Týká se
>>to rekreačních pobytů placených z FKSP. Díky moc.
>
>*** Já bych řekla, že ne. Je to jen DD k přijaté
>platbě. Neříká, jakou cenu služba skutečně měla, takže
>nevíte jaký náklad máte..*** ***...pokud by Vám to překlenulo rok, pak udělejte dohadnou položku - stejně byste měla :-))) ***
Re: Zál.faktura přijatá a DD
Díky, bdm, opět jsem se snažila fakturu vymámit, slíbili mi nějaký doklad o ubytování,nemám zatím představu, jak vypadá, tak pak snad budu moudřejší. Vymlouvají se na sftw, že "jim to nic jiného nevyjíždí" a že mi tudíž nic jiného nedají. Snažila jsem se je navést odkazem např. na vyúčtování záloh na el. energii, leč jsem neuspěla. Zdravím...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
29. 8. 2006 7:52
Dobrý den, prosím o názory. K zaplaceným přijatým zálohovým fakturám jsem obdržela pouze daňový doklad, částka souhlasí s výší zaplacené zálohy. Myslíte, že lze tento daňový doklad (nejsme plátci DPH) v krajním případě považovat za vyúčtování zálohy? S dodavatelem se nemohu dohodnout na vystavení řádné faktury. Týká se to rekreačních pobytů placených z FKSP. Díky moc.