Re: Zál.faktura přijatá a DD
>>Dobrý den, prosím o názory. K zaplaceným přijatým
>>zálohovým fakturám jsem obdržela pouze daňový doklad,
>>částka souhlasí s výší zaplacené zálohy. Myslíte, že
>>lze
>>tento daňový doklad (nejsme plátci DPH) v krajním
>>případě považovat za vyúčtování zálohy? S dodavatelem
>>se
>>nemohu dohodnout na vystavení řádné faktury. Týká se
>>to rekreačních pobytů placených z FKSP. Díky moc.
>
>*** Já bych řekla, že ne. Je to jen DD k přijaté
>platbě. Neříká, jakou cenu služba skutečně měla, takže
>nevíte jaký náklad máte..*** ***...pokud by Vám to překlenulo rok, pak udělejte dohadnou položku - stejně byste měla :-))) ***
Re: Zál.faktura přijatá a DD
Díky, bdm, opět jsem se snažila fakturu vymámit, slíbili mi nějaký doklad o ubytování,nemám zatím představu, jak vypadá, tak pak snad budu moudřejší. Vymlouvají se na sftw, že "jim to nic jiného nevyjíždí" a že mi tudíž nic jiného nedají. Snažila jsem se je navést odkazem např. na vyúčtování záloh na el. energii, leč jsem neuspěla. Zdravím...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 8. 2006 7:52
Dobrý den, prosím o názory. K zaplaceným přijatým zálohovým fakturám jsem obdržela pouze daňový doklad, částka souhlasí s výší zaplacené zálohy. Myslíte, že lze tento daňový doklad (nejsme plátci DPH) v krajním případě považovat za vyúčtování zálohy? S dodavatelem se nemohu dohodnout na vystavení řádné faktury. Týká se to rekreačních pobytů placených z FKSP. Díky moc.