Zál.faktura přijatá a DD

• (neregistrovaný)

29. 8. 2006 7:52

Dobrý den, prosím o názory. K zaplaceným přijatým zálohovým fakturám jsem obdržela pouze daňový doklad, částka souhlasí s výší zaplacené zálohy. Myslíte, že lze tento daňový doklad (nejsme plátci DPH) v krajním případě považovat za vyúčtování zálohy? S dodavatelem se nemohu dohodnout na vystavení řádné faktury. Týká se to rekreačních pobytů placených z FKSP. Díky moc.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 8. 2006 10:38

bdm (neregistrovaný)

Re: Zál.faktura přijatá a DD
      *** Já bych řekla, že ne. Je to jen DD k přijaté platbě. Neříká, jakou cenu služba skutečně měla, takže nevíte jaký náklad máte..***

• 29. 8. 2006 10:41

bdm (neregistrovaný)

>>Dobrý den, prosím o názory. K zaplaceným přijatým
      >>zálohovým fakturám jsem obdržela pouze daňový doklad,
      >>částka souhlasí s výší zaplacené zálohy. Myslíte, že
      >>lze
      >>tento daňový doklad (nejsme plátci DPH) v krajním
      >>případě považovat za vyúčtování zálohy? S dodavatelem
      >>se
      >>nemohu dohodnout na vystavení řádné faktury. Týká se
      >>to rekreačních pobytů placených z FKSP. Díky moc.
      >
      >*** Já bych řekla, že ne. Je to jen DD k přijaté
      >platbě. Neříká, jakou cenu služba skutečně měla, takže
      >nevíte jaký náklad máte..*** ***...pokud by Vám to překlenulo rok, pak udělejte dohadnou položku - stejně byste měla :-))) ***

• 29. 8. 2006 12:29

Lina (neregistrovaný)

Díky, bdm, opět jsem se snažila fakturu vymámit, slíbili mi nějaký doklad o ubytování,nemám zatím představu, jak vypadá, tak pak snad budu moudřejší. Vymlouvají se na sftw, že "jim to nic jiného nevyjíždí" a že mi tudíž nic jiného nedají. Snažila jsem se je navést odkazem např. na vyúčtování záloh na el. energii, leč jsem neuspěla. Zdravím...

• 29. 8. 2006 13:13

bdm (neregistrovaný)

*** Zkuste se ještě obrátit přímo na jejich účetní. Jen ty většinou ví, oč Vám přesně jde a jaké komplikace Vám tím způsobují :-)))) ***

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).